• ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ
    • EU Climate Pact
    • Who is Who
    • ΓΕΓΟΝΟΤΑ OnCamera
    • Εν Αρχή ην ο Λόγος
    • Creative Projects
    • Ρεπορτάζ – Επικαιρότητα
    • Πρόσωπα & Γεγονότα
    • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
    • Μιλάμε…ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ
    • Αντικριστά
    • Παράγοντες
    • Μικροσκόπιο
    • Μυστικά του επιχειρείν
    • Πριν… μιλήσει η Κάλπη!
    • Φίλοι των ζώων
    • Άλλες Εκπομπές
  • Projects VR360
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
oncamera logo
Home»ΕΙΔΗΣΕΙΣ»ΚΟΣΜΟΣ»Νίκος Κάτσικας: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες γύρω από τη δολοφονία του Έλληνα δημοσιογράφου
ΚΟΣΜΟΣ

Νίκος Κάτσικας: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες γύρω από τη δολοφονία του Έλληνα δημοσιογράφου

By NEWS ROOM09/02/2022No Comments
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
Katsikas 768x433 1 Νίκος Κάτσικας: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες γύρω από τη δολοφονία του Έλληνα δημοσιογράφου
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Ο 56χρονος δημοσιογράφος, Νίκος Κάτσικας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο σπίτι του στη συνοικία Sheikh Zayed στο Κάιρο. Οι αρχές έφτασαν γρήγορα στον εντοπισμό του δράστη που ομολόγησε το έγκλημά του. Την ίδια στιγμή συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας όπως τις αναφέρει ο δράστης στην ομολογία του.

Το χρονικό του εγκλήματος

Οι γείτονες του Νίκου Κάτσικα ειδοποιούν την αστυνομία καθώς υπάρχει έντονη οσμή από το διαμέρισμά του και ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί για μέρες. Όντως η αστυνομία φτάνει στο σημείο και διαπιστώνει ότι ο Έλληνας δημοσιογράφος είναι νεκρός και φέρει μαχαιριές στο σώμα του. Αμέσως κλήθηκε ο εισαγγελέας, και διαπιστώθηκε η ταυτότητα του θύματος. Ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και οι αρχές συνέλαβαν έναν διανομέα εστιατορίου ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον Νίκο Κάτσικα.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Ahram, δικαστικές πηγές αναφέρουν ως κίνητρο την ληστεία καθώς έλειπαν από το σπίτι του δημοσιογράφου, χρήματα αλλά και αντικείμενα. Ο δράστης ωστόσο στην ομολογία του αναφέρει ότι δολοφόνησε τον άτυχο Νίκο Κάτσικα μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δυο τους, ενώ είχε προηγηθεί και σεξουαλική επαφή μεταξύ τους.

Η ομολογία του δράστη

Σύμφωνα με δημοσίευμα του elrai.net, εξετάζεται και το σεξουαλικό έγκλημα. Ο δράστης είχε γνωριστεί με το θύμα στο εστιατόριο όπου δούλευε και είχαν ανταλλάξει τηλέφωνα. Οι δυο τους είχαν επικοινωνία και όπως αναφέρει το αιγυπτιακό μέσο είχε αναπτυχθεί μία φιλική σχέση μεταξύ τους και τον επισκέφθηκε σπίτι του.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο δράστης στην ομολογία του ισχυρίστηκε τα εξής:

Βρισκόμενος στο σπίτι του θύματος, ο Έλληνας δημοσιογράφος ρώτησε τον δράστη για τις συνθήκες διαβίωσής του με τον κατηγορούμενο να παραπονιέται για την κακή οικονομική του κατάσταση. Τότε σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του δράστη, το θύμα του ζήτησε να έχουν σεξουαλική επαφή με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό, κάτι που ο κατηγορούμενος δέχτηκε.

Είχαν δύο φορές σεξουαλική επαφή και όπως λέει ο κατηγορούμενος το θύμα αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα την πρώτη φορά ενώ την δεύτερη μάλωσαν και ο δράστης του επιτέθηκε χτυπώντας τον ενώ στη συνέχεια τον έριξε στο έδαφος και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Τι πήρε από το διαμέρισμα

Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ακόμα ότι, αφού σιγουρεύτηκε για τον θάνατο του Νίκου Κάτσικα, άρπαξε το ποσό των 260 ευρώ, 3 κινητά τηλέφωνα και κάποια από τα αντικείμενα του θύματος και στη συνέχεια διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος.

Από την πλευρά της, η Εισαγγελία ανακοίνωσε ότι η σορός του δολοφονηθέντος Έλληνα δημοσιογράφου παραδόθηκε στην πρεσβεία της χώρας του, αφού η ιατροδικαστική υπηρεσία ολοκλήρωσε τη νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν όλες οι συνθήκες της υπόθεσης.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
NEWS ROOM

Related Posts

trump von der laien Η ΕΕ θα υιοθετήσει αναλογικά αντίμετρα για τους δασμούς εάν χρειαστεί - λέει η Φον ντερ Λάιεν για την ανακοίνωση του Τραμπ

Η ΕΕ θα υιοθετήσει αναλογικά αντίμετρα για τους δασμούς εάν χρειαστεί – λέει η Φον ντερ Λάιεν για την ανακοίνωση του Τραμπ

12/07/2025
trump Ο Τραμπ πρόκειται να επιβάλλει δασμούς 30% σε Ε.Ε. και Μεξικό από 1η Αυγούστου

Ο Τραμπ πρόκειται να επιβάλλει δασμούς 30% σε Ε.Ε. και Μεξικό από 1η Αυγούστου

12/07/2025
tex3 Η κλιματική αλλαγή χτύπησε το Τέξας - Νερό 4 μηνών μέσα σε λίγες ώρες - 82 οι νεκροί μέχρι τώρα

Η κλιματική αλλαγή χτύπησε το Τέξας – Νερό 4 μηνών μέσα σε λίγες ώρες – 82 οι νεκροί μέχρι τώρα

07/07/2025

Comments are closed.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Μια διαφορετική συνέντευξη με τον Παύλο Μαρινάκη, στο WebTV OnCamera.gr, με τη δημοσιογράφο Εβίτα Χρυσολούρη.

📺 Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε μια συνέντευξη που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Μιλά για επικοινωνία και πολιτική, για τις αξίες που τον καθοδηγούν, για τη σχέση πολίτη – εξουσίας – νόμου, για την τεχνητή νοημοσύνη, αλλά και για το αν ο πολιτικός σήμερα μπορεί να είναι πραγματικά ανεξάρτητος ή είναι απλώς ένα προϊόν επικοινωνίας.

🔍 Ποιος είναι πίσω από τον θεσμικό ρόλο;
💬 Πόσο χώρο έχει η προσωπικότητα στην πολιτική;
🤖 Τι ρόλο παίζει η τεχνολογία στην εικόνα της εξουσίας;

Μια συζήτηση με βάθος, ειλικρίνεια και ουσία. Μην τη χάσετε!
Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. - Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. 
Ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Γιώργος Γεωργόπουλος μιλάει στο OnCamera.gr στην εκπομπή Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη για τις σημαντικότερες προκλήσεις που απασχολούν την πόλη. την βελτίωση της πρόσβασης στον αρχαιολογικό χώρο και τις στρατηγικές για την ενίσχυση του πολιτιστικού χαρακτήρα της περιοχής. Τα τρία ζητήματα που έχουν προτεραιότητα στην πόλη, όπως είπε, είναι η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και η ενίσχυση της πολιτιστικής βιομηχανίας.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε επίσης τη θέση της δημοτικής αρχής για την όδευση των πετρελαϊκών αγωγών μέσα από τον οικιστικό ιστό και τις βιομηχανικές ζώνες της πόλης, επισημαίνοντας την ασφάλεια και την προστασία των κατοίκων. Ταυτόχρονα , αναφέρθηκε στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του λιμανιού και στη συμβολή του στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η συζήτηση κάλυψε και το μέλλον της πόλης, με έμφαση στη διατήρηση και αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελευσίνας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ενώ η βιωσιμότητα των πολιτιστικών δράσεων που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του τίτλου "Πολιτιστική Πρωτεύουσα" βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης.

Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη  Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη. - Η Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη φιλοξενεί στο OnCamera.gr τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Κλεάνθη Βαρελά, έναν άνθρωπο με σημαντική πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ενεργό ρόλο στα ζητήματα που απασχολούν τη Δυτική Αττική. 
Συζητήσαμε τις προκλήσεις και τις προοπτικές , την περιβαλλοντική προστασία και τη βιώσιμη ανάπτυξη καθώς και την ασφάλεια της περιοχής.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη.

Περισσότερα βίντεο

ΑΡΧΕΙΟ ΕΜΠΟΜΠΩΝ

  • Μιλάμε Χωρίς Μοντάζ
  • Who is Who
  • Creative Projects
  • Πριν μιλήσει η Κάλπη
  • Παράγοντες
  • Μικροσκόπιο
  • Αντικριστά
  • Μυστικά του Επιχειρείν
  • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
  • Ρεπορτάζ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Ερευνα - Αν.Εκπαίδευση
  • Περιβάλλον
  • Τεχνολογία
  • Οικονομία
  • Κόσμος
  • Ελλάδα
Facebook Youtube

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Σχετικά με το κάναλι
  • OnCamera promo kit
  • Τηλ. κέντρο 210 8056324
  • Γενικό email info@oncamera.gr
  • Θέματα ύλης press@oncamera.gr
  • Δ/νση Στούντιο: Λ.Μαραθώνος 77, Πικέρμι, 19009

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Loading

© 2024 – OnCamera.gr SA – Designed by AVMap GIS SA