
Βρέθηκε αγοραστής για τη βίλα του Τζιν Χάκμαν στη Σάντα Φε
Λιγότερο από έναν χρόνο μετά τον θάνατο του εμβληματικού ηθοποιού Τζιν Χάκμαν και της συζύγου του, Μπέτσι Αρακάουα, το σπίτι τους στη Σάντα Φε του Νέου Μεξικού αλλάζει χέρια. Η εντυπωσιακή ιδιοκτησία, που εκτείνεται σε 53 στρέμματα, βγήκε προς πώληση και, όπως φαίνεται, βρέθηκε αγοραστής σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η πώληση της βίλας
Το ακίνητο εμφανίστηκε στην αγορά στις 16 Ιανουαρίου με τιμή 6,25 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Wall Street Journal. Όπως δήλωσε η Έρλι, εκπρόσωπος της πώλησης, «κάποιοι αγοραστές αποφεύγουν να αποκτήσουν ακίνητα όπου έχει σημειωθεί θάνατος, ενώ άλλοι δεν έχουν πρόβλημα με αυτό. Πουλάμε το σπίτι με βάση τα πλεονεκτήματά του».
Τα χαρακτηριστικά του ακινήτου
Η βίλα περιλαμβάνει έξι υπνοδωμάτια, γήπεδο, στούντιο, καθιστικό και μια βιβλιοθήκη, όπου το ζευγάρι συνήθιζε να παρακολουθεί ταινίες. Επιπλέον, διαθέτει κήπο, πισίνα και υδρομασάζ, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης.
Η τραγική ιστορία του ζευγαριού
Η πώληση του ακινήτου έρχεται περίπου έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Τζιν Χάκμαν και της Μπέτσι Αρακάουα, που συνέβησαν στις 26 Φεβρουαρίου 2025. Τον περασμένο Μάρτιο, οι αρχές του Νέου Μεξικού ανακοίνωσαν την αιτία θανάτου του ζευγαριού. Ο 95χρονος ηθοποιός πέθανε από καρδιοπάθεια, χρόνια υπέρταση, αναπνευστική νόσο και προχωρημένο στάδιο Αλτσχάιμερ, όπως επιβεβαίωσε η ιατροδικαστική υπηρεσία.
Η σύζυγός του, η πιανίστρια Μπέτσι Αρακάουα, 65 ετών, φαίνεται ότι πέθανε πιθανότατα μία εβδομάδα νωρίτερα από τον σύζυγό της, από πνευμονικό σύνδρομο που οφείλεται σε χανταϊό, μια σπάνια νόσο που μεταδίδεται μέσω τρωκτικών. Ο Χάκμαν βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα του χολ, ενώ η Αρακάουα ήταν στο μπάνιο του σπιτιού.
Σύμφωνα με τον σερίφη της Σάντα Φε, Έινταν Μεντόζα, ο ηθοποιός πιθανότατα παρέμεινε στο σπίτι με το πτώμα της συζύγου του για μία εβδομάδα προτού πεθάνει.














