Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη: Το μυστικό της συνύπαρξής τους

Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη: Το μυστικό της συνύπαρξής τους

Στη νέα θεατρική παραγωγή «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ», οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη μοιράζονται τη σκηνή με τους Σπύρο Σταμούλη και Ελεάνα Στραβοδήμου. Η πρεμιέρα του έργου, που έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, έφερε τους δύο ηθοποιούς μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου μίλησαν για την παράσταση και τη μακροχρόνια σχέση τους.

Μια δύσκολη αλλά σπουδαία παράσταση

«Είναι μια δύσκολη παράσταση ειλικρινά, ένα σπουδαίο έργο και ανεπανάληπτο, έχει σφραγίσει το παγκόσμιο θέατρο», δήλωσε η Έφη Μουρίκη, εκφράζοντας την εκτίμησή της για το έργο του Έντουαρντ Άλμπυ. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, από την πλευρά του, πρόσθεσε: «Αυτό που μπορούμε να κερδίσουμε από το συγκεκριμένο έργο είναι πρώτα να ενδιαφερθούμε για εμάς, να μάθουμε τις αλήθειές μας και μετά να ενδιαφερθούμε για τον άνθρωπό μας. Για να μπορέσουμε να συνυπάρξουμε, αλλιώς δεν θα βγάλουμε άκρη».

Η κοινή τους πορεία

Σε ερώτηση για το αν έχουν ανακαλύψει το μυστικό της σχέσης τους, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε με χιούμορ: «Ψάχνουμε το μυστικό της κοινής μας συνύπαρξης μετά από τόσα χρόνια». Το ζευγάρι, που είναι μαζί για 37 χρόνια, έχει συνεργαστεί σε πολλές παραστάσεις και δεν διστάζει να μοιραστεί τις εμπειρίες τους από την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία.

Η πρεμιέρα στο Θέατρο Ζίνα

Το εμβληματικό έργο «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» θα ανεβεί στο Θέατρο Ζίνα από τον ερχόμενο Οκτώβριο, υπό τη σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια. Η παράσταση αναμένεται να συγκινήσει το κοινό, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο συγκλονιστικά και βαθιά ανθρώπινα θεατρικά έργα του 20ού αιώνα.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2026 – ONCAMERA.gr