Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη επαφή με τη Δέσποινα Βανδή μετά το ατύχημα

Συνάντηση Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη μετά το ατύχημα

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους, όταν ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, προκάλεσε ένα τροχαίο ατύχημα στη Φιλοθέη, τα ξημερώματα του Σαββάτου, 27 Σεπτεμβρίου 2025. Η είδηση αυτή προκάλεσε αίσθηση και η εκπομπή «Το πρωινό» του ΑΝΤ1 αποκάλυψε την πρώτη συνάντηση του ζευγαριού μετά την περιπέτεια του ηθοποιού με τη δικαιοσύνη.

Η επιστροφή και η στήριξη της Δέσποινας

Ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψε από την Ευελπίδων, όπου πέρασε από αυτόφωρο, και συναντήθηκε με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία είχε ήδη επιστρέψει από τη συμπρωτεύουσα. Στις εικόνες που καταγράφηκαν, ο ηθοποιός φαίνεται να φτάνει στο σπίτι τους, ενώ η τραγουδίστρια τον περιμένει στο μπαλκόν. Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει ανησυχία στη Δέσποινα, η οποία όμως παραμένει δίπλα του και τον στηρίζει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η δήλωση του Αντώνη Ρέμου

Ο Αντώνης Ρέμος, φίλος του ζευγαριού, μίλησε για το ατυχές γεγονός, δηλώνοντας: «Ο Βασίλης είναι παλικάρι και αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Δεν κρύφτηκε. Ήταν μια κακή στιγμή και ας μείνει μια κακή στιγμή. Ευτυχώς που είναι μόνο υλικές οι ζημιές και τα πράγματα γίνονται. Ας είναι ένα μικρό καμπανάκι και γι’ αυτόν για να είναι λίγο πιο προσεκτικός». Η Δέσποινα, αν και στεναχωρημένη, δείχνει να στηρίζει τον αγαπημένο της και να είναι δίπλα του στις δύσκολες στιγμές.

Η δίκη του Βασίλη Μπισμπίκη έχει προγραμματιστεί για τις 8 Οκτωβρίου, και όλοι αναμένουν την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr