Τροχαίο στα Κάτω Πατήσια: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κολώνα – Μία γυναίκα διακομίζεται στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα στα Κάτω Πατήσια

Στις 4:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου 13 Σεπτεμβρίου, σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της οδού Στρατηγού Καλλάρη με την οδό Αγίου Δημητρίου Όπλων, στα Κάτω Πατήσια. Το περιστατικό συνέβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και ένας άνδρας, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Τραυματισμός και διακομιδή στο νοσοκομείο

Από το τροχαίο, μία από τις γυναίκες που βρίσκονταν στο όχημα τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα για να διαπιστώσουν τα αίτια του ατυχήματος.

Αντιδράσεις και μέτρα ασφαλείας

Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, καθώς τα τροχαία ατυχήματα στην περιοχή είναι συχνά. Οι κάτοικοι ζητούν από τις αρχές να λάβουν μέτρα για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα εξετάσουν την κατάσταση της οδού και τις προτάσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας των πεζών και των οδηγών.

Τελευταία άρθρα από την Ελλάδα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ONCAMERA

ΕΡΕΥΝΑ ONCAMERA - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr