Τριγλία Ραφήνας: Έκτακτη ανακοίνωση για το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην αντρική ομάδα

||

Εκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε η Τριγλία Ραφήνας, σχετικά με το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε αθλητή της αντρικής ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Το Δ. Σ. του Α. Ο. Τριγλίας Ραφήνας με υψηλό αίσθημα ευθύνης τόσο απέναντι στην ανδρική ομάδα και στο τεχνικό επιτελείο, όσο πρωτίστως στα αθλούμενα παιδιά των υποδομών και στους γονείς τους ανακοινώνει τα παρακάτω.

Μετά από χθεσινό τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκε ποδοσφαιριστής της ανδρικής ομάδας και στο οποίο βρέθηκε θετικός, ενεργοποιήθηκαν όλα τα απαιτούμενα πρωτόκολλα της ΓΓΑ, σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠ Ραφήνας Πικερμίου.

Το Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας έκλεισε και θα απολυμανθούν όλοι οι χώροι του από τον Δήμο.

Από αύριο Τετάρτη όλοι οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας καθώς και το τεχνικό και βοηθητικό επιτελείο θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού.

Ιματισμός, μπάλες και λοιπά όργανα εκγύμνασης της ανδρικής ομάδας θα πλυθούν και θα απολυμανθούν κατάλληλα.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ούτε αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Κυριακής, ούτε και είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/bbXr1oornq4 Στις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, ο Ευάγγελος Αλμπάνης εξελέγη μέλος, ως προτεινόμενος από την Παράταξή του, ενώ έχει να επιδείξει -παρά το νεαρό της ηλικίας του- μία…

https://youtu.be/k1fIXgSAumw Αξιόλογος και αυθεντικός χοροδιδάσκαλος από την Κρήτη o Γιάννης Μεγαλακάκης. Με πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση της κρητικής παράδοσης, ο Γιάννης Μεγαλακάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του On Camera «Εν…

https://youtu.be/F94ngpOCEhM Την Παρασκευή 26/01/2024 το OnCamera.gr βρέθηκε στο National Event του Climate Pact. Στη κάμερα μας μίλησαν:H συντονίστρια της χώρας για την Ελλάδα για το EU Climate Pact και Διευθύνουσα…