Σε Α΄προβολή η ταινία “ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ και συνέχεια προβολών για τις ταινίες “Η ΦΑΛΑΙΝΑ” και “Η ΜΙΚΡΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ” στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Σε Α΄προβολή η ταινία “ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ και συνέχεια προβολών για τις ταινίες “Η ΦΑΛΑΙΝΑ” και “Η ΜΙΚΡΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ” στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Σε Α΄προβολή η ταινία “ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ και συνέχεια προβολών για τις ταινίες “Η ΦΑΛΑΙΝΑ” και “Η ΜΙΚΡΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ” στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

To ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την ταινία δράσης ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ και συνεχίζει τις προβολές των ταινιών Η ΦΑΛΑΙΝΑ και Η ΜΙΚΡΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ.

Πρόγραμμα προβολών 26 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου 2023:

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου
19:00 ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΤΟ
21:15 ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Από Παρασκευή 27 Ιανουαρίου εώς και Κυριακή 29 Ιανουαρίου
17:00 Η ΜΙΚΡΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ (μεταγλωτ.)
19:00 ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΤΟ
21:15 ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου έως και Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου
19:00 ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΤΟ
21:15 ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ – Α΄ προβολής
(PLANE)

Σκηνοθεσία: Jean-François Richet
Πρωταγωνιστούν: Gerard Butler, Mike Colter

Ένας πιλότος θα βρεθεί στη δίνη μιας εμπόλεμης ζώνης, όταν εξαιτίας μιας καταιγίδας, θα κάνει αναγκαστική προσγείωση του επιβατηγού αεροσκάφους του.

Η ΜΙΚΡΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ (μεταγλωττισμένη) – 2η εβδομάδα προβολής
(Fireheart)

Παραγωγή: Λοράν Ζεϊτούν,Αντρέ Ρουλό, Βαλερί Ντ’Οτέιγ, Γιαν Ζενού
Σκηνοθεσία: Τεοντόρ Τάι, Λοράν Ζεϊτούν
Σενάριο: Λοράν Ζεϊτούν, Τζέσικα Χάρπερ, Νταφνέ Μπαλούν
Φωτογραφία: Τζέρικα Κλέλαντ
Μοντάζ: Ρόμπερτ Γέιτς
Μουσική: Κρις Εγκαν
Με τις φωνές των: Γιώτας Μηλίτση, Βασίλη Μήλιου, Ανδρέα Ευαγγελάτου, Δημήτρη Παπαδάτου, Γιώργου Σκουφή, ΆνναςΣταματίου, Λένα Μαραβέα, Άρη Πλασκασοβίτη

Από τότε που ήταν μικρή, η Τζόρτζια έχει ένα όνειρο: να γίνει πυροσβέστης, όπως ήταν ο πατέρας της. Δυστυχώς, στη Νέα Υόρκη του 1932, δεν επιτρέπεται στις γυναίκες να ασκούν αυτό το επάγγελμα. Όταν οι πυροσβέστες της πόλης εξαφανίζονται ένας – ένας, καθώς προσπαθούν να κατασβήσουν μία μυστηριώδη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στο Μπρόντγουεϊ, η Τζόρτζια αρπάζει την ευκαιρία και μεταμφιέζεται σε έναν αδέξιο νεαρό εθελοντή πυροσβέστη, στα ίχνη του εμπρηστή. Πρέπει να παίξει τον ρόλο της τέλεια, ειδικά μπροστά στον πατέρα της, που είναι επικεφαλής αυτής της επικίνδυνης αποστολής.

Η ΦΑΛΑΙΝΑ – 3η εβδομάδα προβολής
(The Whale)

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι
Σενάριο (βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο του ιδίου): Σάμιουελ Ντ. Χάντερ
Πρωταγωνιστούν: Μπρένταν Φρέιζερ, Χονγκ Τσάου, Σέιντι Σινκ, Σαμάνθα Μόρτον, Τάι Σίμπκινς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μάθιου Λιμπατίκ
Μοντάζ: Άντριου Γουάισμπλουμ
Μουσική: Ρομπ Σιμόνσεν

Διαγωνιστικό Τμήμα, 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι (“Μαύρος Κύκνος”, “Μητέρα”) επιστρέφει εντυπωσιακά και αποσπά μία ακόμα αξέχαστη ερμηνεία από τον πρωταγωνιστή της ταινίας του. Αυτή τη φορά, ο μοναδικός σκηνοθέτης επιστρατεύει τον παραγκωνισμένο Μπρένταν Φρέιζερ (“Η Μούμια”) και του προσφέρει όλα τα εφόδια για να παραδώσει μία σπαρακτική και καθηλωτική ερμηνεία στο διασκευασμένο για τη μεγάλη οθόνη θεατρικό του Σάμιουελ Ντ. Χάντερ.

Η Φάλαινα είναι ένα συγκινητικό, λυτρωτικό, ανθρωποκεντρικό δράμα, με πρωταγωνιστή έναν αυτοκαταστροφικό παχύσαρκο άντρα, που παλεύει να συμφιλιωθεί με την αποξενωμένη κόρη του και με τα λάθη του παρελθόντος.

Τον συγκλονιστικό και αγνώριστο Μπρένταν Φρέιζερ, συνοδεύουν οι δυνατές ερμηνείες των Σαμάνθα Μόρτον (“Η Συνεκδοχή της Νέας Υόρκης”) και Σέιντι Σινκ (“Stranger Things”).

Γενική Είσοδος: 7 Ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ 
CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ
Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του viva.gr.

Κάθε Τρίτη, ο κινηματογράφος θα παραμένει κλειστός.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (DOLBY ST. SR), Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

Καλές προβολές!

The post Σε Α΄προβολή η ταινία “ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ και συνέχεια προβολών για τις ταινίες “Η ΦΑΛΑΙΝΑ” και “Η ΜΙΚΡΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ” στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» first appeared on AtticaToday.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/M4VMEghLvy0 Με αφορμή τη συνταρακτική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία εξελίσσεται στις δικαστικές αίθουσες, η εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» κάλεσε και φιλοξένησε τον διακεκριμένο Δικηγόρο…

https://youtu.be/rxB0hblc5ZY Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο Μάκης Κιάμος Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. «Όσο μπορούμε, είμαστε στο πλευρό των Ηπειρωτών ανά την…

https://youtu.be/e_OGNTMAqaw Καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή “Who is Who”, o Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών και ειδικός σύμβουλος στον Δήμο Σπάτων σε θέματα προστασίας του πολίτη και οδικής ασφάλειας ο…