
Το μήνυμα της Σελίν Ντιόν για την Ημέρα των Ευχαριστιών: «Είμαι ευγνώμον για την οικογένειά μου»
Η Σελίν Ντιόν, η διάσημη τραγουδίστρια που εδώ και καιρό δίνει μάχη με το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου, εξέφρασε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών. Σήμερα, Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2027, δημοσίευσε ένα μήνυμα μέσω του Instagram, στο οποίο εμφανίζεται χαμογελαστή και αισιόδοξη.
Η σημασία της οικογένειας
«Αγαπητοί φίλοι, σήμερα είναι μια υπέροχη υπενθύμιση να επιβραδύνουμε, να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να πούμε ευχαριστώ», αναφέρει η Σελίν στο μήνυμά της. «Υπάρχει κάτι τόσο δυνατό στο να βρίσκεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς, είτε γύρω από ένα πλούσιο τραπέζι, είτε στο τηλέφωνο, είτε απλώς να είναι μέσα στην καρδιά σου». Η διάσημη καλλιτέχνιδα τόνισε την αξία της οικογένειας, λέγοντας ότι «είμαι τόσο ευγνώμον για την οικογένειά μου και για τις στιγμές που μοιραζόμαστε, σημαίνουν τα πάντα για μένα».
Ευχές για μια χαρούμενη ημέρα
Η Σελίν, κλείνοντας το μήνυμά της, ευχήθηκε σε όλους «μια Ημέρα των Ευχαριστιών γεμάτη χαρά, ειρήνη και ευγνωμοσύνη, ακόμη και για τα μικρά πράγματα». Στη λεζάντα της ανάρτησής της, πρόσθεσε: «Εύχομαι σε όλους μια όμορφη και γαλήνια Ημέρα των Ευχαριστιών, γεμάτη αγάπη και πολύτιμες στιγμές με τους ανθρώπους που σημαίνουν τα πάντα για εσάς».
Η μάχη με την ασθένεια
Υπενθυμίζεται ότι η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε τον Δεκέμβριο του 2022 ότι πάσχει από το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου, μια σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή. Όπως είχε δηλώσει, πάλευε κρυφά με την πάθηση για 17 χρόνια, προτού αποφασίσει να μιλήσει δημόσια γι’ αυτήν. Σε προηγούμενη συνέντευξή της, περιέγραψε τον πόνο που ένιωθε, προσπαθώντας να κρύψει την ασθένεια από τους θαυμαστές της.
«Το να το κρατάω κρυφό από τους δικούς μου ανθρώπους ήταν ένα τεράστιο βάρος. Ένιωθα ότι πρέπει να συμπεριφέρομαι σαν ήρωας, ενώ το σώμα μου με εγκατέλειπε», είχε πει η Σελίν, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.














