
Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: Νεκρός 67χρονος σε πτώση γκρεμού
Μια τραγική είδηση έρχεται από τα Χανιά, όπου ένας 67χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε γκρεμό δεκάδων μέτρων, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.
Το θανατηφόρο συμβάν
Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ σε επαρχιακό δρόμο που οδηγεί στο Οροπέδιο Ομαλού. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Συντονιστικό Κέντρο, ο 67χρονος, ο οποίος διέμενε κοντά στην περιοχή του συμβάντος, αναζητήθηκε από τους οικείους του και τελικά εντοπίστηκε.
Επιχείρηση διάσωσης
Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές και στο σημείο έσπευσαν διασώστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καμπανού, καθώς και άνδρες της ΕΜΟΔΕ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων. Η επιχείρηση ανάσυρσης του οδηγού ξεκίνησε γύρω στις 12 το μεσημέρι. Δυστυχώς, ο άνδρας παραδόθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ.
Διερεύνηση των αιτίων
Οι αρμόδιοι φορείς έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στην εκτροπή του οχήματος. Το τροχαίο αυτό αναδεικνύει για άλλη μια φορά την ανάγκη για προσοχή στους δρόμους, ειδικά σε επικίνδυνες περιοχές.














