
Θανάσιμο τροχαίο στην Πάρο
Ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Πάρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 90χρονου άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο 23χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, υπήκοος Αλβανίας, συγκρούστηκε με άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, υπήκοοι Ιταλίας. Από τη σύγκρουση, ο ηλικιωμένος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ οι άλλοι δύο επιβάτες, ηλικίας 66 και 63 ετών, υπέστησαν ελαφρύτερους τραυματισμούς.
Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 23χρονος οδηγός, ο οποίος προκάλεσε το δυστύχημα, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Αυτό επιβεβαιώθηκε από το αλκοτέστ που διενεργήθηκε δύο φορές από κλιμάκιο της αστυνομίας. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν κατείχε άδεια οδήγησης και βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας, σύμφωνα με αναφορές από την ΕΡΤ.
Σύλληψη και νομικές διαδικασίες
Μετά το συμβάν, ο 23χρονος συνελήφθη από τις αρχές και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Σύρου. Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, καθώς οι συνέπειες της ανεύθυνης οδήγησης και της κατανάλωσης αλκοόλ πριν την οδήγηση είναι σοβαρές και επικίνδυνες.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το περιστατικό και καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και υπεύθυνοι κατά την οδήγηση, προκειμένου να αποφεύγονται παρόμοια τραγικά περιστατικά στο μέλλον.