Συνελήφθη οδηγός στη Συγγρού με 187 χλμ/ώρα και αλκοόλ

Συνελήφθη οδηγός στη Συγγρού με 187 χλμ/ώρα

Κατά τη διάρκεια ελέγχων της Τροχαίας Αττικής, εντοπίστηκε οδηγός στη λεωφόρο Συγγρού να κινείται με ταχύτητα 187 χλμ/ώρα. Το περιστατικό συνέβη κατά το τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης επιχείρησης της ΕΛΑΣ για την πρόληψη επικίνδυνων οδηγικών συμπεριφορών.

Στατιστικά στοιχεία από τους ελέγχους

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εξόρμησης, 101 οδηγοί βεβαιώθηκαν για υπερβολική ταχύτητα, ενώ 95 οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ. Από αυτούς, τέσσερις οδηγοί συνελήφθησαν καθώς η ένδειξη αλκοόλ στο αίμα τους υπερέβαινε τα 0,60 mg/l.

Συνεχιζόμενοι έλεγχοι για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και ελέγχων, πραγματοποίησε ειδική εξόρμηση σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο του Νομού Αττικής από τις 19 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2025. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.).

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 5.011 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 95 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι έλεγχοι για την πρόληψη της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και για υπερβολική ταχύτητα θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr