
Συνάντηση Τσίπρα με Έλληνες φοιτητές στη Σορβόννη
Ο Αλέξης Τσίπρας είχε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με Έλληνες φοιτητές στη Σορβόννη, όπου συζήτησε για την πολιτική κατάσταση, την οικονομία και τα ζητήματα διαφθοράς που απασχολούν τη χώρα μας. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε σε ένα παρισινό στέκι, όπου οι φοιτητές εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για το μέλλον της πατρίδας τους.
Η ανησυχία των φοιτητών
Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, οι φοιτητές έδειξαν γνήσιο ενδιαφέρον για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Ο Τσίπρας σημείωσε ότι η αγωνία τους για το αύριο της χώρας είναι πραγματική και ότι οι νέοι αυτοί άνθρωποι έχουν έντονη επιθυμία να συμμετάσχουν ενεργά στην πολιτική ζωή. Η συνάντηση αυτή, όπως ανέφερε, τον βοήθησε να κατανοήσει καλύτερα τις ανησυχίες τους και τα ερωτήματα που έχουν σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα.
Ανασκόπηση της συνάντησης
Ο Τσίπρας, αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του και απάντησε σε ερωτήσεις των φοιτητών, τους προσκάλεσε να πιουν μαζί μια μπύρα. Σκοπός του ήταν να ακούσει τις ανησυχίες τους και να τους παρέχει απαντήσεις σε όσα τους απασχολούν. Η ανταλλαγή απόψεων ήταν εποικοδομητική και ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε ότι τελικά εκείνος ήταν αυτός που αποκόμισε περισσότερα από αυτή τη συνάντηση. Η δημοσίευση της συνάντησης κοινοποιήθηκε στο Instagram, όπου ο Τσίπρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επικοινωνία με τους φοιτητές.