Συγκινητικό μήνυμα του Στέργιου Τσίρκα για τους ήρωες των Ιμίων

Συγκινητικό μήνυμα του Στέργιου Τσίρκα για τους ήρωες των Ιμίων

Συγκινητικό μήνυμα του Στέργιου Τσίρκα για τους ήρωες των Ιμίων

Μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα για τους ήρωες των Ιμίων, ανήρτησε ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας:

«Με μεγάλη συγκίνηση παρευρέθηκα σήμερα το πρωί στην επιμνημόσυνη δέηση για τους ήρωες των Ιμίων που τελέστηκε στη Βάση Ελικοπτέρων Ναυτικού, στο Κοτρώνι Μαραθώνα.

Η θυσία του Παναγιώτη Βλαχάκου, του Χριστόδουλου Καραθανάση και του Έκτορα Γιαλοψού, 28 χρόνια μετά, μένει ζωντανή στη μνήμη μας ως φωτεινό παράδειγμα αυταπάρνησης και αφοσίωσης στο καθήκον, την πατρίδα και τη σημαία.

Στο μνημόσυνο έδωσε το παρών της και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασιλική Καβαλάρη, ενώ από τις Ένοπλες Δυνάμεις τη μνήμη των ηρώων τίμησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Δημήτριος Κατάρας, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού, Πλοίαρχος Αθανάσιος Φώσκας και πολλοί ακόμη αξιωματικοί και των τριών σωμάτων».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…