Στο νοσοκομείο 44χρονος ψαράς στο Ηράκλειο – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

Στο νοσοκομείο 44χρονος ψαράς στο Ηράκλειο – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ένας 44χρονος ερασιτέχνης ψαράς, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ψαρέματος στον βόρειο λιμενοβραχίονα του λιμανιού του Ηρακλείου. Το περιστατικό συνέβη όταν ο άνδρας χτύπησε το κεφάλι του από αγκίστρι, γεγονός που προκάλεσε άμεση ανησυχία.

Άμεση αντίδραση του Λιμενικού

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα, το συμβάν σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες και αμέσως έσπευσαν στο σημείο στελέχη της Ελληνικής Ακτοφυλακής. Αυτοί διαπίστωσαν τον τραυματισμό του 44χρονου και ανέλαβαν να διασφαλίσουν ότι θα λάβει την κατάλληλη φροντίδα.

Διακομιδή στο νοσοκομείο

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό, ενώ οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.

Σημαντικότητα της ασφάλειας κατά το ψάρεμα

Το περιστατικό αυτό αναδεικνύει την ανάγκη για προσοχή και ασφάλεια κατά τη διάρκεια των ψαρευτικών δραστηριοτήτων. Οι ερασιτέχνες ψαράδες καλούνται να είναι πιο προσεκτικοί και να τηρούν τις απαραίτητες οδηγίες για την αποφυγή ατυχημάτων στο μέλλον.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr