Στέργιος Τσίρκας: «Τηλεμετρία στον Δήμο Μαραθώνος»

Στέργιος Τσίρκας: «Τηλεμετρία στον Δήμο Μαραθώνος»

Στέργιος Τσίρκας: «Τηλεμετρία στον Δήμο Μαραθώνος»

Η τηλεμετρία θα βοηθήσει σ

Σε ανάρτησή του, στα Κοινωνικά Δίκτυα, ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, αναφέρει τα κάτωθι:

«Ένα ακόμη έργο πνοής για το Δήμο μας, η προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακού εξοπλισμού για τη μέτρηση κατανάλωσης ύδρευσης, υπογράφηκε σήμερα με την ανάδοχο εταιρεία.

Η τηλεμετρία θα βοηθήσει σημαντικά στον ακριβή έλεγχο των καταναλώσεων, αλλά και στην έγκαιρη έκδοση των λογαριασμών με αξιοπιστία και σιγουριά, κάτι που υπήρξε ζητούμενο από την τοπική κοινωνία για πάρα πολλά χρόνια.

Το έργο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το“Αντώνης Τρίτσης” και συνιστά ένα ακόμη βήμα στη διαρκή προσπάθειά μας για συνολική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών, αλλά και τη βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμου προς τους πολίτες, μέσω της μετάβασής του στην ψηφιακή εποχή.

Τα εύσημα ανήκουν στις υπηρεσίες και τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου μας, που όχι μόνο εκπόνησαν τις μελέτες, αλλά προχώρησαν σε σύντομο χρόνο και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να ενταχθεί το έργο σε χρηματοδότηση, να δημοπρατηθεί και να φτάσουμε στις σημερινές υπογραφές».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…