Στέργιος Τσίρκας: «Ν’ αυξηθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών»

Στέργιος Τσίρκας: «Ν’ αυξηθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών»

Στέργιος Τσίρκας: «Ν’ αυξηθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών»

Στέργιος Τσίρκας,

Επίσκεψη και συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο είχε σήμερα το πρωί (19/3) ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, ο οποίος ακολούθως, δημοσίευσε σχετικά, την παρακάτω ανακοίνωση:

«Πέντε προτάσεις για πιο αποτελεσματική αστυνόμευση και τήρηση της τάξης στον Δήμο μας, μετέφερα σήμερα το πρωί και συζήτησα με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο, συνοδευόμενος από τον κ. Άρη Μωραΐτη Σύμβουλο Δημάρχου σε θέματα Προστασίας του Πολίτη.

Οι προτάσεις περιλαμβάνουν: την αποκατάσταση σε αριθμό του Οργανικού Προσωπικού στο Α.Τ. Μαραθώνα, ενίσχυση σε οχήματα, καθημερινές και σε 24ωρη βάση περιπολίες με δραστηριοποίηση και των ομάδων Ο.Π.Κ.Ε. – Δ.Ι.Α.Σ., καθώς και Μνημόνιο Συνεργασίας Δήμου και Υ.ΠΡΟ.ΠΟ που, μεταξύ άλλων, θα προβλέπει και τη σύσταση Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου μεταξύ Α.Τ. Μαραθώνα και Δημοτικής Αστυνομίας, εξαιρετικά χρήσιμο και σε περιστατικά Πολιτικής Προστασίας.

Η Δημοτική Αρχή εγκύπτει στα προβλήματα, αφουγκράζεται τις αγωνίες και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αυξηθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και να καταπολεμηθεί κάθε είδους παραβατικότητα, σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Μαραθώνα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…