Σημαντικές οι ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Νίκαιας επισημαίνει ο δήμαρχος Κων. Μαραγκάκης

Σημαντικές οι ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Νίκαιας επισημαίνει ο δήμαρχος Κων. Μαραγκάκης

Σημαντικές οι ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Νίκαιας επισημαίνει ο δήμαρχος Κων. Μαραγκάκης

Μεγάλες ελλείψεις ιατρικού προσωπικού αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Νίκαιας, προκαλώντας ανησυχία για την εύρυθμη λειτουργία του. Συνάντηση του Δημάρχου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνου Μαραγκάκη με τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Νίκαιας με θέμα την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το κέντρο υγείας για την περίθαλψη των πολιτών της περιοχής. Το συγκεκριμένο Κέντρο εξυπηρετεί παράλληλα τους Δήμους Κορυδαλλού και Αγ. Βαρβάρας, συνολικό πληθυσμό 280.000.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Οι συγκεκριμένες ελλείψεις δυσχεραίνουν τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Νίκαιας αφού επηρεάζουν την ικανότητά του να ανταποκριθεί επαρκώς στις ανάγκες της τοπικής και όχι μόνο κοινότητας. Η  υγεία είναι ύψιστο αγαθό και καθήκον μας  να διασφαλίζουμε την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη για όλους τους πολίτες».

Ο Δήμαρχος της πόλης συνάντησε τον  Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Νήσων Χρήστο Ροϊλό και ζήτησε να ληφθούν άμεσα μέτρα για την κάλυψη των κενών ιατρικού  προσωπικού. Από την πλευρά του  κ. Χρήστος Ροϊλός  δεσμεύτηκε ότι από τη Δευτέρα 11 Μαρτίου θα ξεκινήσει η λειτουργία Παθολογικού Ιατρείου στο Κέντρο Υγείας Νίκαιας και στο επόμενο χρονικό διάστημα το προσωπικό του Κέντρου θα αυξηθεί  και με νέες ειδικότητες γιατρών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…