
Σφράγιση μπαρ στο Γκάζι από τον Δήμο Αθηναίων
Με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, το μπαρ στο Γκάζι σφραγίστηκε για διάστημα έως 60 ημερών. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από περιστατικό όπου το κατάστημα σερβίρισε παράνομα αλκοόλ σε ανήλικη, γεγονός που είχε τραγικά αποτελέσματα, οδηγώντας στον θάνατο μιας 16χρονης κοπέλας.
Δήλωση του Δημάρχου
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δήλωσε: «Η σφράγιση του καταστήματος έγινε σε χρόνο ρεκόρ. Η ασφάλεια και η υγεία των νέων είναι προτεραιότητά μας. Γι’ αυτό, προχωρήσαμε άμεσα στη σφράγιση του εν λόγω μπαρ, για το μέγιστο χρονικό διάστημα που επιτρέπει ο νόμος. Ελπίζω ότι οι αρμόδιες αρχές θα αντιληφθούν τη σοβαρότητα του ζητήματος και θα ενεργήσουν αναλόγως».
Διαδικασία σφράγισης
Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων προχώρησε σήμερα, στις 8 το βράδυ, στην επίδοση της απόφασης για τη σφράγιση του καταστήματος και υλοποίησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες που απαιτούνται. Η απόφαση αυτή είναι ένα σημαντικό βήμα για την προστασία των ανηλίκων και την τήρηση των νόμων σχετικά με την πώληση αλκοόλ.














