Σφράγιση μπαρ στο Γκάζι από τον Δήμο Αθηναίων

Σφράγιση μπαρ στο Γκάζι από τον Δήμο Αθηναίων

Με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, το μπαρ στο Γκάζι σφραγίστηκε για διάστημα έως 60 ημερών. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από περιστατικό όπου το κατάστημα σερβίρισε παράνομα αλκοόλ σε ανήλικη, γεγονός που είχε τραγικά αποτελέσματα, οδηγώντας στον θάνατο μιας 16χρονης κοπέλας.

Δήλωση του Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δήλωσε: «Η σφράγιση του καταστήματος έγινε σε χρόνο ρεκόρ. Η ασφάλεια και η υγεία των νέων είναι προτεραιότητά μας. Γι’ αυτό, προχωρήσαμε άμεσα στη σφράγιση του εν λόγω μπαρ, για το μέγιστο χρονικό διάστημα που επιτρέπει ο νόμος. Ελπίζω ότι οι αρμόδιες αρχές θα αντιληφθούν τη σοβαρότητα του ζητήματος και θα ενεργήσουν αναλόγως».

Διαδικασία σφράγισης

Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων προχώρησε σήμερα, στις 8 το βράδυ, στην επίδοση της απόφασης για τη σφράγιση του καταστήματος και υλοποίησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες που απαιτούνται. Η απόφαση αυτή είναι ένα σημαντικό βήμα για την προστασία των ανηλίκων και την τήρηση των νόμων σχετικά με την πώληση αλκοόλ.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr