Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου: «Η Νότια Κέρκυρα αλλάζει πρόσωπο και αποκτά νέες προοπτικές με έργα που σχεδιάζει και υλοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων»

«Η Νότια Κέρκυρα αλλάζει πρόσωπο και αποκτά νέες προοπτικές με έργα που σχεδιάζει και υλοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων»

Ø Περιοδεία της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στη Νότια Κέρκυρα – Παρουσίαση των σημαντικών έργων στους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής και συζήτηση μαζί τους για την «επόμενη μέρα»

Περιοδεία στη Νότια Κέρκυρα πραγματοποίησε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

Η Περιφερειάρχης συζήτησε με κατοίκους κι επαγγελματίες της περιοχής και τους παρουσίασε σειρά σημαντικών έργων, τα οποία σχεδίασε και υλοποιεί -ή πρόκειται να υλοποιηθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα- η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τα οποία αλλάζουν το πρόσωπο και τις προοπτικές της Νότιας Κέρκυρας

Τελευταία άρθρα από την Ελλάδα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ONCAMERA

ΕΡΕΥΝΑ ONCAMERA - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr