Πυροσβέστες καταγγέλλουν τον Δήμαρχο για απειλές από Αντιδήμαρχο

Καταγγελίες Πυροσβεστών για τις συνθήκες εργασίας

Το Σωματείο Πυροσβεστών Περιφέρειας Κρήτης στρέφεται κατά του Δημάρχου Αγ. Βασιλείου, αναδεικνύοντας τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στα περιπολικά της υπηρεσίας στο Ρέθυμνο. Οι πυροσβέστες αναφέρονται ειδικά στο περιπολικό που βρίσκεται στη θέση Φοινικιά, όπου οι συνθήκες είναι απαράδεκτες, όπως καταγγέλλουν.

Απειλές και κακές συνθήκες

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας φέρεται να απείλησε τους πυροσβέστες μετά τις αναφορές τους για τις συνθήκες εργασίας τους. Οι πυροσβέστες επισημαίνουν ότι έχουν ενημερώσει πολλές φορές για τις κακές συνθήκες που αντιμετωπίζουν, με χαρακτηριστικά παραδείγματα την ηλίαση δύο συναδέλφων τους, οι οποίοι χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια.

Αντίκτυποι και αντιδράσεις

Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους πυροσβέστες, οι οποίοι ζητούν βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους. Ερωτούν ευθέως τον Δήμαρχο αν οι συνθήκες στις οποίες εργάζονται είναι αποδεκτές και αν θα ήθελε ο ίδιος να εργάζεται υπό αυτές τις συνθήκες. Οι πυροσβέστες δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν αντιπαράθεση, αλλά είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα δικαιώματα και την ασφάλεια των συναδέλφων τους.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr