
Πέτρος Κωστόπουλος: «Δεν χρειάζεται να διαφημίζουν τη σχέση τους»
Ο Πέτρος Κωστόπουλος, γνωστός παρουσιαστής και πρώην εκδότης, μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με την προβολή της σχέσης της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο», ο Κωστόπουλος αναφέρθηκε στο ζευγάρι, με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι τους στη Ρώμη.
Η άποψη του Πέτρου Κωστόπουλου
Ο παρουσιαστής εξέφρασε την άποψη ότι οι άνθρωποι που είναι ευτυχισμένοι σε μια σχέση δεν χρειάζεται να την προβάλλουν συνεχώς στα social media. «Έχω μια μικρή ένσταση. Είναι γλυκές οι εικόνες, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι ανάγκη να διαφημίζουν τη σχέση τους. Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σχόλια για την δημόσια προβολή
Ο Κωστόπουλος συνέχισε λέγοντας ότι η Μαλβίνα Κάραλη είχε πει κάποτε ότι όσοι διαφημίζουν υπερβολικά τον έρωτά τους, ίσως να αντιμετωπίζουν κάποια άλλα προβλήματα. «Δεν είναι κάτι που μου αρέσει», πρόσθεσε, θέλοντας να τονίσει τη θέση του σχετικά με την υπερβολική δημοσιότητα που δίνεται σε προσωπικές σχέσεις.
Η προσωπική του προτίμηση
Στην ίδια συζήτηση, ο Κωστόπουλος αποκάλυψε ότι δεν θα επέλεγε ποτέ να επισκεφθεί τη Ρώμη για διακοπές με τη σύντροφό του, προτιμώντας πιο ήσυχες τοποθεσίες. «Στα Τζουμέρκα μπορεί να πήγαινα, αλλά 50 φωτογραφίες με την αγαπημένη μου δε θα ανέβαζα», είπε, δείχνοντας την προτίμησή του για την ιδιωτικότητα.














