Παραίτηση – «εξπρές» ειδικής συμβούλου στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου

Παραίτηση – «εξπρές» ειδικής συμβούλου στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου

Παραίτηση – «εξπρές» ειδικής συμβούλου στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου

Δεν είναι λίγοι όσοι περιμένουν τα χειρότερα στη Διοίκηση του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, έτσι όπως συνέβη η αναγκαστική και βεβιασμένη προεκλογική σύμπραξη των Παρατάξεων Τσεβά – Ξηντάρα.

Αυτό που δεν θα περιμέναμε όμως, ήταν η ρήξη στις σχέσεις της νέας Δημάρχου με στενούς της συνεργάτες και μάλιστα τόσο σύντομα!

Ακούσαμε λοιπόν, για παραίτηση της κας Αλεξάνδρας Σκαμάγκα από ειδική σύμβουλος σε τεχνικά ζητήματα και πραγματικά δυσκολευτήκαμε πολύ να πιστέψουμε την είδηση!

Η κα Σκαμάγκα, εκτός από υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Ψηφοδέλτιο της Δήμητρας Τσεβά, ήταν και η έμπιστή της, ενώ ως τέως Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, εξαιρετικά πολύτιμη συνεργάτιδα!

Πώς τα κατάφερε η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος και την οδήγησε σε παραίτηση; Μάλλον, διαθέτει «ειδικές ικανότητες»!

Ήδη, μαθαίνουμε ότι γνωστό πρόσωπο της περιοχής εποφθαλμιά την κενή πλέον, θέση ειδικού συμβούλου Τεχνικών Υπηρεσιών κι έχει μάλιστα, πλησιάσει και συζητήσει σχετικά, με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Ξηντάρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…