Όλγα Κεφαλογιάννη: Στο Εφετείο η έφεση για την επιμέλεια των παιδιών της

Στο Εφετείο η έφεση της Όλγας Κεφαλογιάννη για την επιμέλεια των παιδιών

Η προσοχή της κοινής γνώμης είναι στραμμένη στα δικαστήρια, καθώς σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, σχετικά με την επιμέλεια των δίδυμων παιδιών της από τον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα. Η κατάσταση παραμένει περίπλοκη, καθώς τα παιδιά συνεχίζουν να περνούν χρόνο με και τους δύο γονείς τους, ενώ οι τελευταίες δηλώσεις και ενέργειες των γονέων έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Στρατηγικές κινήσεις για το καλό των παιδιών

Ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη υποστηρίζουν ότι οι ενέργειές τους αποσκοπούν αποκλειστικά στο καλό των δίδυμων παιδιών τους. Υπογραμμίζουν ότι τα παιδιά τους παραμένουν η κορυφαία προτεραιότητά τους, γεγονός που επαναλαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία.

Δηλώσεις του δικηγόρου της Όλγας Κεφαλογιάννη

Ο δικηγόρος της υπουργού, Χριστόφορος Καπαρουνάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno», ανέφερε ότι η έφεση της Όλγας Κεφαλογιάννη κατά της πρωτόδικης απόφασης για την επιμέλεια των παιδιών της συζητείται σήμερα στο Εφετείο Αθηνών. Η απόφαση αυτή είχε κρίνει ότι τα τετράχρονα παιδιά θα αλλάζουν σπίτι σχεδόν καθημερινά, τέσσερις φορές την εβδομάδα. Ο δικηγόρος εξέφρασε την ελπίδα ότι το Εφετείο θα αναγνωρίσει την επιβλαβή φύση μιας τόσο συχνής εναλλαγής κατοικίας για την ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών.

Προηγούμενη απόφαση και μελλοντικές εξελίξεις

Τον περασμένο Νοέμβριο, η δικαιοσύνη είχε αποφασίσει την πλήρη συνεπιμέλεια των παιδιών με εναλλασσόμενη κατοικία και ισόχρονη κατανομή του τόπου διαμονής τους. Ωστόσο, η επίμαχη διάταξη που ψηφίστηκε δίνει τη δυνατότητα αναθεώρησης της απόφασης του πρωτοδικείου πριν από την εκδίκαση στο εφετείο. Μετά την απόσυρση της αγωγής που είχε καταθέσει κατά του πρώην συζύγου της, η Κεφαλογιάννη περιμένει την απόφαση του Εφετείου.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2026 – ONCAMERA.gr