Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

||

Τον Χρυσό Ολυμπιονίκη της Αθήνας και ασημένιο του Σίδνεϋ στο άθλημα των κρίκων, Δημοσθένη Ταμπάκο υποδέχτηκε το Σάββατο 13/03/2021 στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Ευάγγελος Κυπαρίσσης

Ο δις Ολυμπιονίκης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής κος Ταμπάκος αφού ξεναγήθηκε στο Μουσείο συνομίλησε με τον κο Κυπαρίσση και την Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της επιτροπής παιδείας κα Ελένη Ανδρώνη, ζητώντας του την  συνεισφορά του  μέσω των επιστημονικών του γνώσεων, αλλά και των αθλητικών του εμπειριών στην προβολή και ανάδειξη του Μουσείου και στην διάδοση των Αρχών του Ολυμπισμού στην νέα γενιά του Δήμου μας.

Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος κος Κυπαρίσσης ” αν θεωρούσαμε στην αρχή  μεγάλη χαρά και τιμή την παρουσία σου στην πόλη του Μαραθώνα και στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, μετά από τη συζήτηση που είχαμε αυτό συμβαίνει πλέον σε πολλαπλάσιο βαθμό γιατί η απλότητα, η σεμνότητα, τα τόσα πολλά και σημαντικά μηνύματα που μας χάρισες και η αποδοχή σου στην πρόσκληση για συνεργασία  αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.

Σε ευχαριστούμε. Μας κάνεις περήφανους …”

Δημοσθένης Ταμπάκος

Με κύριο στοιχείο του, την υπομονή, ο Δημοσθένης Ταμπάκος από την αρχή που ασχολήθηκε με το άθλημα και όταν λέμε αρχή, από τα 9 του χρόνια αγάπησε την ενόργανη, και με όπλο το ταλέντο και την εργατικότητα του πήρε πάρα πολλές διακρίσεις στους κρίκους σε, πανελλήνιο, παγκόσμιο, ευρωπαϊκό επίπεδο και σε Ολυμπιακούς αγώνες (1 χρυσό στην Αθήνα το 2004 και ένα αργυρό στο Σίδνεϊ το 2000). Κέρδισε το σεβασμό των συναθλητών του και άφησε τη δική του σφραγίδα στο άθλημα, με 2 ασκήσεις καταχωρημένες στο FIG Code of Points ως “Tabakos” και “Tabakos II”.

Σε παγκόσμια πρωταθλήματα κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στο Λος Άντζελες το 2003, χάλκινο στην Τιεν Τζιν (1999), σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα χρυσό στη Βρέμη (2000), και στη Λιουμπλιάνα (2004), αργυρό μετάλλιο στην Πάτρα (2001), χάλκινο μετάλλιο στην Αγία Πετρούπολη (1998), χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Μάστερ στην Πάτρα (1999), 13 πανελλήνια πρωταθλήματα και μετάλλια σε Βαλκανικούς αγώνες, Μεσογειακούς καθώς και σε παγκόσμια κύπελλα. Μέχρι και τις αρχές του 2010 έμεινε ενεργός και σε τελευταίο επίσημο αγώνα συμμετείχε  το 2009, κατακτώντας τη δεύτερη θέση σε ένα παγκόσμιο κύπελλο και φτάνοντας σε τελικό σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μιλάνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

Με το Ενιαίο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης ΤΑΠ-ΔΦ-ΔΤ, θα δημιουργηθεί ένας κόμβος μέσω του οποίου θα γίνεται η διαχείριση των δεδομένων, χωρίς ενδιάμεσα συστήματα είπε ο Δ. Παπαστεργίου. Επίσης, αλλάζουν τα…

«Με επικοινωνιακά τρικ μιας ανεπαρκέστατης διοίκησης δεν λύνονται τα προβλήματα του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.Το ψέμα έχει γίνει πρώτη φύση της κα Τσεβά και καταβαραθρώνει καθημερινά τον δήμο μας.Τα πράγματα είναι απλά.…

Η Δήμητρα Τσεβά τολμά να μιλήσει για «φθηνή αντιπολίτευση». Μέσα στο θυμό της παραγνωρίζει ότι τόσο εκείνη, όσο και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Ζαφειρόπουλος, δεν έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις…