Ο Τζέριαν Γκραντ στοχεύει το βραβείο καλύτερου αμυντικού

Ο Τζέριαν Γκραντ στοχεύει το βραβείο καλύτερου αμυντικού

Ο Τζέριαν Γκραντ έχει ενταχθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και δηλώνει έτοιμος για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο. Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εφαρμογή Club 1908 της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στους Παναμερικανικούς αγώνες, στο νέο ρόστερ της ομάδας, καθώς και στην επιθυμία του να κατακτήσει το βραβείο του καλύτερου αμυντικού.

Η εμπειρία στους Παναμερικανικούς Αγώνες

Αναφερόμενος στο χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε με την Team USA στους Παναμερικανικούς Αγώνες, ο Γκραντ δήλωσε: «Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Αν και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το χρυσό που επιθυμούσαμε, η επιστροφή με ένα μετάλλιο ήταν πραγματικά μοναδική». Η συμμετοχή του σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση τον έχει ενθουσιάσει και του έχει προσφέρει πολύτιμες παραστάσεις.

Ταξίδια και προετοιμασία για τη νέα σεζόν

Όσον αφορά την πρώτη του επίσκεψη στη Νικαράγουα, ο Γκραντ ανέφερε: «Ναι, ήταν η πρώτη μου φορά. Ήταν διασκεδαστικό να είμαι με τους συμπαίκτες μου και να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Το ταξίδι ήταν εξαιρετικό». Επίσης, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το ταξίδι στην Αυστραλία, σημειώνοντας: «Είναι ένα μέρος που είχα στη λίστα μου για να επισκεφθώ. Το να πάω με την ομάδα για αυτό το ιδιαίτερο τουρνουά είναι πολύ σημαντικό για μένα». Όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, δήλωσε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Έχουμε νέους παίκτες και επιστρέφουν κάποιοι άλλοι. Η ομάδα μας είναι πολύ ταλαντούχα και ανυπομονώ για τη νέα χρονιά».

Τέλος, σχετικά με τις αμυντικές του επιδόσεις, ο Γκραντ εξέφρασε την ελπίδα του να καταφέρει φέτος να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου αμυντικού, λέγοντας: «Σίγουρα! Ελπίζω φέτος να καταφέρω επιτέλους να πάρω και το βραβείο. Θα δούμε».

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr