Ο Νίκος Χιωτάκης στο On Camera! – Video

Δείτε την εκπομπή στο Facebook (κοινωνική δικτύωση) εδώ: https://fb.watch/pLoJPcRMfk/

Δήμαρχος από το 2002 έως το 2014 ο Νίκος Χιωτάκης, πρ. Δήμαρχος Κηφισιάς – Δ/ντης Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr με τη Δημοσιογράφο Φωτεινή Νάσσου και θεωρεί πως η σημερινή Δημοτική αρχή δεν ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις των κατοίκων.

Ως Πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ διαπιστώνει πως στην πόλη του οι ρυθμοί ανάπτυξης είναι ιδιαιτέρως χαμηλοί γιατί ο νυν Δήμαρχος διαχειρίζεται την καθημερινότητα μόνο για να κάνει ρουσφέτια.

Πιστεύει ακράδαντα ότι «στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές ο Δήμος πρέπει να αναδείξει «πρώτο πολίτη» έναν άνθρωπο γνώστη των προβλημάτων που θα ενώσει τις δυνάμεις του τόπου του μακριά από πολιτικά κόμματα και παρατάξεις».

Στην εκπομπή “Αντικριστά” του OnCamera.

Τελευταία άρθρα από την Ελλάδα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ONCAMERA

ΕΡΕΥΝΑ ONCAMERA - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr