Ο Μαραθώνας στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες

Ο Μαραθώνας στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες

Ο Μαραθώνας στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες

Στην Πάτρα -στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας- πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες, όπου αναδείχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο για την περίοδο 2024-2028.

Πρόεδρος εκλέχθηκε ο δήμαρχος Αργιθέας, Ανδρέας Στεργίου, Αντιπρόεδρος ο Παντελής Χειμωνίδης δήμαρχος Λάρνακας Κύπρου και Γραμματέας ο Τάσος Καγιάογλου δήμαρχος Παρανεστίου Δράμας.

Οι Δήμοι που εντάσσονται στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες, επωφελούνται πολλαπλά, καθώς η συμμετοχή σε ένα Δίκτυο με κοινές αξίες και στόχους για την υλοποίηση περιβαλλοντικών βελτιώσεων, συνεπάγεται την ανταλλαγή γνώσεων και τον προσδιορισμό των βέλτιστων τρόπων αντιμετώπισης κοινών περιβαλλοντικών προβλημάτων.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, ο πρώην πρόεδρος του δικτύου και πρώην δήμαρχος δήμου Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στο δήμο Μαραθώνος (ως ιδρυτικό μέλος) αλλά και στην ιστορικότητα και της σημασία της λίμνης Μαραθώνα.
Στη φετινή Γενική Συνέλευση, διευρύνθηκε ο αριθμός των πόλεων που συμμετέχουν καθώς προστέθηκαν ακόμα 9 στις 35 που συμμετείχαν ήδη.

Τον δήμο Μαραθώνος εκπροσώπησαν ο αντιδήμαρχος Ασφάλειας, Αστυνόμευσης, Προστασίας Παραλιών & Αιγιαλού και Κοιμητηρίων και Αναπληρωτής του Δημάρχου Χρήστος Στάμος και ο Κοινοτικός Σύμβουλος Μαραθώνος Θανάσης Νησιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…