
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δοκιμάζει σουβλάκι από καγκουρό
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής, συνεχίζει την περιοδεία του στην Αυστραλία, όπου οι συναυλίες του σημειώνουν μεγάλη επιτυχία με sold out εμφανίσεις. Πρόσφατα, βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Sunshine», όπου οι παρουσιαστές του έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμάσει κάτι ιδιαίτερο και πρωτότυπο.
Η γευστική δοκιμασία με τον Γιώργο Καλομπάρη
Στην εκπομπή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνάντησε τον γνωστό σεφ Γιώργο Καλομπάρη, ο οποίος έχει ελληνο-αυστραλιανές ρίζες. Μετά από μια συζήτηση για την καριέρα του και την εμπειρία του στην Όπερα του Σίδνεϊ, ήρθε η στιγμή της γευστικής δοκιμασίας. Ο Καλομπάρης, με τη δημιουργική του μαγειρική, ετοίμασε ένα παραδοσιακό σουβλάκι, αλλά με μια ανατροπή: αντί για το κλασικό χοιρινό κρέας, χρησιμοποίησε κιμά από καγκουρό, ένα κρέας που είναι διαθέσιμο στα σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας.
Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος δεν είχε ξαναδοκιμάσει κάτι παρόμοιο, αποδέχτηκε την πρόκληση με ενθουσιασμό. Με χαμόγελο και θετική διάθεση, δοκίμασε το σουβλάκι από καγκουρό και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη γεύση του πιάτου. Αποθεώνοντας τον Γιώργο Καλομπάρη για την εξαιρετική του δουλειά, ο Αργυρός μοιράστηκε την εμπειρία του με τους τηλεθεατές, δημιουργώντας μια viral στιγμή στην εκπομπή.














