Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

40 ΜΕΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Μετά από αίτημα του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη που έγινε άμεσα αποδεκτό από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια οργανώθηκαν μετά από δύο χρόνια σεμινάρια πιστοποίησης εθελοντών.

Στο πλαίσιο του ενιαίου δόγματος συνεργασίας και υποστήριξης προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία όλων των δυνάμεων του Δήμου Ωρωπού και των Εθελοντικών ομάδων καθώς και της κοινής αντιμετώπισης ακραίων φαινομένων και καταστροφών η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού οργάνωσε τη συμμετοχή αλλά και τη μετακίνηση 40 μελών Εθελοντικών ομάδων του Δήμου μας στο κέντρο επιχειρήσεων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στο Μαρούσι.

Οι εθελόντριες και οι εθελοντές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την πρώτη ημέρα εκπαίδευσης προκειμένου να αποκτήσουν την απαραίτητη πιστοποίηση για να ενεργούν στα συμβάντα πυρόσβεσης ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου την 1η Μαΐου.

302 oropos
Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2

Στελέχη της ηγεσίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και έμπειροι αξιωματικοί όλων των ειδικοτήτων για οκτώ ώρες δίδαξαν τους εθελοντές και αναφέρθηκαν στο νέο ενιαίο δόγμα πυρόσβεσης.

Θα ακολουθήσει και δεύτερη ημέρα εκπαίδευσης την Κυριακή 21 Απριλίου καθώς και εκπαίδευση με ασκήσεις επί του πεδίου.

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους που συμμετείχαν ενεργά στο μεγάλο και κοινό στόχο όλων που δεν είναι άλλος από την προστασία των συμπολιτών μας, των περιουσιών τους και του περιβάλλοντος.

Φωτογραφικό υλικό – videos – social media:

You Tube: https://www.youtube.com/watch?v=L5ZG-V3F4N0

facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100041796071486

Viber:    https://invite.viber.com/?g2=AQAlbU4ab6ZhEU6hk1TmyXVctDCpUh9FaxCMiq1XFW%2B%2BAd8y2n3V2OSGxi8zr0UH

You Tube:  https://www.youtube.com/channel/UC6ptBHCSdavB8n00Dhlj2pw

Tik Tok:      https://www.tiktok.com/@oroposgreece

Ιnstagram:   https://www.instagram.com/oropos_greece/

Τwitter:      https://twitter.com/AttikaGreece

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…

https://youtu.be/CYlMlQcj2_k Συνέντευξη στο OnCamera και τη Βιργινία Μάρκου παραχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου, ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Μπεκατώρου μίλησε χωρίς δισταγμό, για όλα όσα συνθέτουν την πολυσχιδή…

https://youtu.be/om6b-pcgMCk Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος – Εκπρόσωπος Τύπου της «Ελληνικής Λύσης» Γιάννης Σκάλκος, παρουσιάζοντας τηνυποψηφιότητά του, για τις επερχόμενες…