Ο Δημήτρης Πλειώνης του «Grand Hotel» καλωσορίζει τον γιο του

Ο Δημήτρης Πλειώνης του «Grand Hotel» καλωσορίζει τον γιο του

Μια ιδιαίτερα χαρούμενη στιγμή βιώνει ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Πλειώνης, ο οποίος έγινε πατέρας για δεύτερη φορά. Ο καλλιτέχνης, που πρόσφατα είδαμε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Grand Hotel», ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσω Instagram την Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2026.

Η τρυφερή ανακοίνωση του ηθοποιού

Ο Δημήτρης Πλειώνης, που υποδύθηκε τον Δημήτρη Μαυρέα στη σειρά, μοιράστηκε μια συγκινητική φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο του, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς τη σύζυγό του, Αναστασία. «Καλώς όρισες σε αυτόν τον κόσμο, γιε μου! Και να που οι τρεις γινόμαστε τέσσερις…», έγραψε στην ανάρτησή του, προσθέτοντας: «Σε ευχαριστώ, μοναδική Αναστασία, για αυτό το αριστούργημα. Υποκλίνομαι στην θέληση, στη δύναμη και την υπομονή σου».

Ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την γιατρό τους, Μαρία Οικονόμου, αναφέροντας ότι η διαδικασία ήταν ανώδυνη και μετατράπηκε σε ένα μαγικό ταξίδι ζωής.

Η οικογενειακή ευτυχία

Ο Δημήτρης Πλειώνης είχε γίνει πατέρας για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2022, όταν καλωσόρισε τη μικρή του κόρη. Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» το 2023, είχε μιλήσει με τρυφερότητα για την κόρη του, λέγοντας: «Είμαι ερωτευμένος μαζί της, είναι πραγματικά ένα δώρο που το ζω κάθε μέρα και προσπαθώ να είμαι αντάξιος αυτού του δώρου».

Η νέα προσθήκη στην οικογένεια φαίνεται να έχει φέρει ακόμα περισσότερη χαρά και ευτυχία στον Δημήτρη και την Αναστασία, που τώρα απολαμβάνουν τη ζωή τους ως τετραμελής οικογένεια.

Σίγουρα, οι στιγμές αυτές θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη τους για πάντα, καθώς η οικογένεια Πλειώνη μεγαλώνει και γεμίζει με αγάπη.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2026 – ONCAMERA.gr