Ο Άρης αντιδρά στην διαιτησία του αγώνα με τον Προμηθέα

Ο Άρης αντιδρά στην διαιτησία του αγώνα με τον Προμηθέα

Μετά την επικράτησή του επί του Προμηθέα στην Πάτρα, ο Άρης βρίσκεται σε αναβρασμό. Οι 46 βολές που εκτέλεσε η ομάδα της Αχαΐας προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από τη διοίκηση και τους φιλάθλους του «Αυτοκράτορα». Σε ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Άρης κάνει λόγο για «χειρουργείο» και για συστηματική αποδυνάμωση των παικτών της από την αρχή του αγώνα.

Επισημάνσεις της ΚΑΕ Άρης

Στην ανακοίνωση, οι υπεύθυνοι της ΚΑΕ Άρης αναφέρουν: «Όσα παρακολουθήσαμε στον σημερινό αγώνα Προμηθέας Βίκος Cola – ΑΡΗΣ Betsson είναι, τουλάχιστον, πρωτοφανή. Οι 27 βολές που εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος και οι 46 στο τέλος, που αποτελούν πανελλήνιο ρεκόρ για φέτος, είναι ενδεικτικά της κατάστασης. Συνολικά, καταγράφηκαν 33 φάουλ, με τους παίκτες μας να υφίστανται συστηματικό αποδεκατισμό από την αρχή του παιχνιδιού».

Αντιδράσεις και επόμενα βήματα

Η ΚΑΕ Άρης δεν παρέλειψε να αναφέρει και τις «πολλαπλές ανάποδες αποφάσεις» που ελήφθησαν στο δεύτερο ημίχρονο, οι οποίες, όπως τονίζεται, θα μπορούσαν να είχαν διαμορφώσει το αποτέλεσμα, αν η ομάδα δεν είχε επιδείξει τόσο μεγάλη απόδοση. «Το χειρουργείο απέτυχε, ο ασθενής επέζησε, αλλά το Ελληνικό Μπάσκετ παραμένει αναίσθητο» προσθέτουν οι διοικούντες.

Η ομάδα του Άρη δεν σκοπεύει να μείνει αδρανής. Με φόντο την πορεία του πρωταθλήματος, οι υπεύθυνοι δηλώνουν ότι θα υπερασπιστούν την προσπάθεια της ομάδας τους και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να την υπονομεύσει. Μάλιστα, έχουν ήδη αποστείλει βίντεο διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ και την ΕΟΚ για να καταδείξουν τις αδικίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η ένταση γύρω από το ζήτημα της διαιτησίας είναι πλέον προφανής και αναμένεται να συνεχίσει να απασχολεί την επικαιρότητα στο Ελληνικό μπάσκετ, καθώς η ΚΑΕ Άρης προετοιμάζεται για τις επόμενες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2026 – ONCAMERA.gr