Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν εξόρμηση πόρτα-πόρτα

Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν εξόρμηση πόρτα-πόρτα

Παρά το γεγονός ότι οι εθνικές εκλογές απέχουν ακόμη, το ΠΑΣΟΚ δείχνει έτοιμο να δράσει. Ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την πρόσφατη χριστουγεννιάτικη δήλωσή του στο γραφείο του στην Χαριλάου Τρικούπη, έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα. Επιτέθηκε εμμέσως στη Νέα Δημοκρατία, ενώ παράλληλα τόνισε την ανάγκη του κόμματός του να επανακατακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Δυσκολίες και προτεραιότητες

«Δυστυχώς, η ακρίβεια είναι σε υψηλά επίπεδα και υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στους τομείς της δημόσιας υγείας και της εκπαίδευσης. Οφείλουμε να δουλέψουμε για να τα βελτιώσουμε όλα αυτά για το καλό του ελληνικού λαού», δήλωσε ο Ανδρουλάκης. Αναφέρθηκε επίσης στην αυξανόμενη ανισότητα και τις περιορισμένες ευκαιρίες για τη νέα γενιά, που συνεχίζει να αναζητά καλύτερες προοπτικές στο εξωτερικό.

«Η κοινωνία επιθυμεί να εμπιστευθεί ξανά την πολιτική. Χρέος μας είναι να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τον λαό», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι η μείωση των ανισοτήτων και η προσφορά ευκαιριών για τη νέα γενιά είναι προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ. Σκοπός είναι να βρουν οι πολίτες τις λύσεις στα προβλήματά τους μέσα από το συνολικό πρόγραμμα του κόμματος.

Εκστρατεία πόρτα-πόρτα

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, το ΠΑΣΟΚ προγραμματίζει να ξεκινήσει μια εκστρατεία πόρτα-πόρτα στην Αθήνα, παράλληλα με αντίστοιχες δράσεις στην επαρχία. Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα συμμετέχει ενεργά σε τοπικές εκδηλώσεις, με στόχο να ενισχύσει την παρουσία του κόμματος. Ήδη από την προηγούμενη Δευτέρα, ο Ανδρουλάκης πραγματοποίησε ομιλία στο Μοσχάτο, όπου περιηγήθηκε στην αγορά και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Αυτή η προσέγγιση θα επαναληφθεί και θα αποκτήσει οργανωμένο χαρακτήρα μετά τις γιορτές, καθώς τα δημοσκοπικά αποτελέσματα για το ΠΑΣΟΚ στο λεκανοπέδιο είναι απογοητευτικά. Η περιοχή αυτή, που φιλοξενεί σχεδόν το μισό πληθυσμό της χώρας, είναι κρίσιμη για τις πολιτικές εξελίξεις.

Συνέδριο και στρατηγική

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Ανδρουλάκης προετοιμάζει το έδαφος για το Συνέδριο του κόμματος, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Μάρτιο. Σε αυτό το συνέδριο, αναμένεται να ενταθούν οι προσπάθειες για την επίδειξη δύναμης από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς παραδοσιακά τέτοιες εκδηλώσεις προσφέρουν μια πλατφόρμα για την παρουσίαση στρατηγικών και αποφάσεων.

Η Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνει ότι είναι σημαντικό όλοι οι συμμετέχοντες να συμβάλλουν ενεργά στην προσπάθεια διεύρυνσης του κόμματος, προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις επόμενες εκλογές. Μια ενιαία και δυνατή γραμμή μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα, ακόμα και με μια ψήφο διαφορά.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr