Μπιάνκα Σενσόρι: Νέα εσώρουχα και «πόλεμος» με Κιμ Καρντάσιαν

Μπιάνκα Σενσόρι: Νέα εσώρουχα και «πόλεμος» με Κιμ Καρντάσιαν

Η Μπιάνκα Σενσόρι, η δεύτερη σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, φαίνεται έτοιμη να μπει σε μια εμπορική «μάχη» με την πρώην του τραγουδιστή, Κιμ Καρντάσιαν. Η Αυστραλή σχεδιάστρια προγραμματίζει την κυκλοφορία της δικής της σειράς εσωρούχων, με την ονομασία «Bianca», που αναμένεται να λανσαριστεί στις 11 Δεκεμβρίου 2025.

Η νέα επιχείρηση της Μπιάνκα

Μέσω του Instagram, η Σενσόρι αποκάλυψε μια σειρά από φωτογραφίες όπου ποζάρει με σέξι εσώρουχα, υποδεικνύοντας τη συνεργασία της με τον γνωστό σχεδιαστή Μαρκ Τζέικομπς. Αυτή η κίνηση έρχεται σε μια περίοδο που η Κιμ Καρντάσιαν διατηρεί τη δική της επιτυχημένη εταιρεία εσωρούχων, τη SKIMS, η οποία είναι μια από τις κύριες πηγές του πλούτου της.

Η φωτογράφιση που προκάλεσε αίσθηση

Στην τελευταία της ανάρτηση, η 30χρονη Σενσόρι φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο ένα κορμάκι, κρατώντας ένα ματωμένο μαχαίρι, μια εικόνα που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη. Αυτή η τολμηρή πόζα δημοσιεύθηκε στα stories της στο Instagram, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ένταση στην ήδη φορτισμένη κατάσταση.

Σχόλια και αντιδράσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Radar Online, η νέα επιχειρηματική κίνηση της Μπιάνκα δεν είναι απλώς μια εμπορική στρατηγική, αλλά και μια μορφή εκδίκησης του Κάνιε Γουέστ προς την Κιμ Καρντάσιαν. «Αυτό ξεπερνά τα όρια της μόδας», ανέφερε πηγή, προσθέτοντας ότι ο Κάνιε είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει την Κιμ σε όλα τα επίπεδα. Η μάρκα της Μπιάνκα φαίνεται να έχει σχεδιαστεί με σκοπό να ανταγωνίζεται άμεσα τη SKIMS.

Με φόντο αυτή την έντονη κόντρα, οι εξελίξεις γύρω από την Μπιάνκα Σενσόρι και την Κιμ Καρντάσιαν αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Η αγορά των εσωρούχων, γεμάτη ανταγωνισμό και προκλήσεις, θα μπορούσε να αποκτήσει νέα διάσταση με την είσοδο της Σενσόρι.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr