Συνάντηση Μητσοτάκη με δημοσιογράφους πριν τη ΔΕΘ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατήρησε μυστικά τα σχέδια του για τα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο (6/9/25) κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνάντησης του με τους δημοσιογράφους, ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ. Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο Πρωθυπουργός απάντησε με χιούμορ, λέγοντας ότι «τα έχετε ήδη γράψει όλα».
Σχόλια για Τσίπρα και Καμμένο
Αναφορικά με τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του την προηγούμενη ημέρα, ο Μητσοτάκης τόνισε ότι δεν είναι ο Τσίπρας το κύριο θέμα της ΔΕΘ. Ανέφερε μάλιστα ότι ο Τσίπρας συμμετείχε σε μια εκδήλωση για την τεχνητή νοημοσύνη, υπονοώντας ότι οι προτεραιότητες του διαφέρουν από τις δικές του. Σχολίασε επίσης την ατάκα του Τσίπρα, ο οποίος είπε ότι πρέπει να αλλάξει η πορεία του «σκάφους» για να αποφευχθούν τα βράχια, αναφέροντας ότι «έψαχνα στο δρόμο μήπως έχει τίποτα βράχια».
Απαντήσεις σε ερωτήσεις και προβλέψεις
Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Πρωθυπουργό για τα ηχητικά του Πάνου Καμμένου και τη συνομιλία του με μέλος της κρητικής μαφίας, με τον Μητσοτάκη να απαντά ότι «κάτι άκουσα». Επίσης, κλήθηκε να κάνει μια πρόβλεψη για την εθνική ομάδα μπάσκετ, δηλώνοντας ότι πιστεύει πως θα προκριθούν στην τετράδα του Eurobasket.