Μαντλίν ΜακΚάν: Ελβετική εταιρεία φέρνει νέα στοιχεία για την εξαφάνιση

Μαντλίν ΜακΚάν: Ελβετική εταιρεία φέρνει νέα στοιχεία για την εξαφάνιση

Μαντλίν ΜακΚάν: Ελβετική εταιρεία φέρνει νέα στοιχεία για την εξαφάνιση

Μαντλίν ΜακΚάν: Ελβετική εταιρεία φέρνει νέα στοιχεία για την εξαφάνιση – Τέλος στα σενάρια πως η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ από την Πολωνία είναι η Μαντλίν ΜακΚάν έρχονται να δώσουν ειδικοί ελβετικής εταιρείας που συνέκριναν τις παιδικές φωτογραφίες των δύο κοριτσιών.

«Eίναι πρακτικά αδύνατο για την νεαρή από την Πολωνία να είναι η Μαντλίν» δήλωσε ο συνιδρυτής της εταιρείας μιλώντας στην εφημερίδα Blick.

Μαντλίν
#image_title

Οι ειδικοί προχώρησαν στη σύγκριση των φωτογραφιών των δύο κοριτσιών αμέσως μόλις η 21 Πολωνή υποστήριξε πως είναι η Μαντλίν της οποίας η εξαφάνιση δεν έχει ακόμη εξιχνιαστεί.

Όπως εξήγησε ο συνιδρυτής της εταιρείας, όταν οι ειδικοί της Ava-X συνέκριναν τις παιδικές φωτογραφίες της 21χρονης Πολωνής με αυτές της ενήλικης ζωής της τότε υπήρξε ταύτιση. Αντίθετα αυτό δεν συνέβη όταν συνέκριναν τις παιδικές φωτογραφίες της Μαντλίν με τις ενήλικες φωτογραφίες της 21χρονης.

«Στην πρώτη περίπτωση είχαμε θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο όταν κάναμε το ίδιο με τις φωτογραφίες της Μαντλίν δεν υπήρξε καμία ταυτοποίηση» εξήγησε.

in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…