• ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ
    • EU Climate Pact
    • Who is Who
    • ΓΕΓΟΝΟΤΑ OnCamera
    • Εν Αρχή ην ο Λόγος
    • Creative Projects
    • Ρεπορτάζ – Επικαιρότητα
    • Πρόσωπα & Γεγονότα
    • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
    • Μιλάμε…ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ
    • Αντικριστά
    • Παράγοντες
    • Μικροσκόπιο
    • Μυστικά του επιχειρείν
    • Πριν… μιλήσει η Κάλπη!
    • Φίλοι των ζώων
    • Άλλες Εκπομπές
  • Projects VR360
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
oncamera logo
Home»ΕΙΔΗΣΕΙΣ»ΚΟΣΜΟΣ»Μακελειό στο Τέξας: Η ανατριχιαστική κίνηση 11χρονης στο μακελειό του Τέξας
ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό στο Τέξας: Η ανατριχιαστική κίνηση 11χρονης στο μακελειό του Τέξας

By NEWS ROOM27/05/2022No Comments
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
texas 1 600x413 1 Μακελειό στο Τέξας: Η ανατριχιαστική κίνηση 11χρονης στο μακελειό του Τέξας
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Μία απίστευτη αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας για την ενέργεια ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο κατάφερε να σωθεί στο δημοτικό σχολείο από το δολοφονικό αμόκ του 18χρονου Σαλβαντόρ Ράμος στο Τέξας.

Μία 11χρονη μαθήτρια, η Miah Cerillo, κατάφερε να επιβιώσει παριστάνοντας τη νεκρή!Capture 92 Μακελειό στο Τέξας: Η ανατριχιαστική κίνηση 11χρονης στο μακελειό του Τέξας

Το κοριτσάκι που έβλεπε τους συμμαθητές και τους δασκάλους της να κείτονται νεκροί από το μακελειό του Τέξας, οπλίστηκε με ψυχραιμία και σκέφτηκε ένα κόλπο για να σωθεί από τα πυρά του δράστη.

Το κόλπο που της έσωσε την ζωή

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Washington Post, η 11χρονη σκέφτηκε να πάρει και να βάλει πάνω της αίμα από τα τραύματα της φίλης της! Η ενέργειά της αυτή αποδείχθηκε σωτήρια για την ίδια, καθώς προσποιήθηκε τη νεκρή, δίπλα στο άψυχο σώμα της φίλης και συμμαθήτριά της.

Τώρα, η Miah νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κάποια θραύσματα σφαίρας τα οποία την τραυμάτισαν ελαφρά στην πλάτη και τον λαιμό.

Η παιδική της ψυχή όμως θα συνεχίζει να βασανίζεται από όσα είδε και έζησε μέσα στο σχολείο της.

ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΕΞΑΣ
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
NEWS ROOM

Related Posts

trump von der laien Η ΕΕ θα υιοθετήσει αναλογικά αντίμετρα για τους δασμούς εάν χρειαστεί - λέει η Φον ντερ Λάιεν για την ανακοίνωση του Τραμπ

Η ΕΕ θα υιοθετήσει αναλογικά αντίμετρα για τους δασμούς εάν χρειαστεί – λέει η Φον ντερ Λάιεν για την ανακοίνωση του Τραμπ

12/07/2025
trump Ο Τραμπ πρόκειται να επιβάλλει δασμούς 30% σε Ε.Ε. και Μεξικό από 1η Αυγούστου

Ο Τραμπ πρόκειται να επιβάλλει δασμούς 30% σε Ε.Ε. και Μεξικό από 1η Αυγούστου

12/07/2025
tex3 Η κλιματική αλλαγή χτύπησε το Τέξας - Νερό 4 μηνών μέσα σε λίγες ώρες - 82 οι νεκροί μέχρι τώρα

Η κλιματική αλλαγή χτύπησε το Τέξας – Νερό 4 μηνών μέσα σε λίγες ώρες – 82 οι νεκροί μέχρι τώρα

07/07/2025

Comments are closed.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Μια διαφορετική συνέντευξη με τον Παύλο Μαρινάκη, στο WebTV OnCamera.gr, με τη δημοσιογράφο Εβίτα Χρυσολούρη.

📺 Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε μια συνέντευξη που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Μιλά για επικοινωνία και πολιτική, για τις αξίες που τον καθοδηγούν, για τη σχέση πολίτη – εξουσίας – νόμου, για την τεχνητή νοημοσύνη, αλλά και για το αν ο πολιτικός σήμερα μπορεί να είναι πραγματικά ανεξάρτητος ή είναι απλώς ένα προϊόν επικοινωνίας.

🔍 Ποιος είναι πίσω από τον θεσμικό ρόλο;
💬 Πόσο χώρο έχει η προσωπικότητα στην πολιτική;
🤖 Τι ρόλο παίζει η τεχνολογία στην εικόνα της εξουσίας;

Μια συζήτηση με βάθος, ειλικρίνεια και ουσία. Μην τη χάσετε!
Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. - Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. 
Ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Γιώργος Γεωργόπουλος μιλάει στο OnCamera.gr στην εκπομπή Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη για τις σημαντικότερες προκλήσεις που απασχολούν την πόλη. την βελτίωση της πρόσβασης στον αρχαιολογικό χώρο και τις στρατηγικές για την ενίσχυση του πολιτιστικού χαρακτήρα της περιοχής. Τα τρία ζητήματα που έχουν προτεραιότητα στην πόλη, όπως είπε, είναι η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και η ενίσχυση της πολιτιστικής βιομηχανίας.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε επίσης τη θέση της δημοτικής αρχής για την όδευση των πετρελαϊκών αγωγών μέσα από τον οικιστικό ιστό και τις βιομηχανικές ζώνες της πόλης, επισημαίνοντας την ασφάλεια και την προστασία των κατοίκων. Ταυτόχρονα , αναφέρθηκε στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του λιμανιού και στη συμβολή του στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η συζήτηση κάλυψε και το μέλλον της πόλης, με έμφαση στη διατήρηση και αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελευσίνας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ενώ η βιωσιμότητα των πολιτιστικών δράσεων που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του τίτλου "Πολιτιστική Πρωτεύουσα" βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης.

Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη  Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη. - Η Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη φιλοξενεί στο OnCamera.gr τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Κλεάνθη Βαρελά, έναν άνθρωπο με σημαντική πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ενεργό ρόλο στα ζητήματα που απασχολούν τη Δυτική Αττική. 
Συζητήσαμε τις προκλήσεις και τις προοπτικές , την περιβαλλοντική προστασία και τη βιώσιμη ανάπτυξη καθώς και την ασφάλεια της περιοχής.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη.

Περισσότερα βίντεο

ΑΡΧΕΙΟ ΕΜΠΟΜΠΩΝ

  • Μιλάμε Χωρίς Μοντάζ
  • Who is Who
  • Creative Projects
  • Πριν μιλήσει η Κάλπη
  • Παράγοντες
  • Μικροσκόπιο
  • Αντικριστά
  • Μυστικά του Επιχειρείν
  • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
  • Ρεπορτάζ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Ερευνα - Αν.Εκπαίδευση
  • Περιβάλλον
  • Τεχνολογία
  • Οικονομία
  • Κόσμος
  • Ελλάδα
Facebook Youtube

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Σχετικά με το κάναλι
  • OnCamera promo kit
  • Τηλ. κέντρο 210 8056324
  • Γενικό email info@oncamera.gr
  • Θέματα ύλης press@oncamera.gr
  • Δ/νση Στούντιο: Λ.Μαραθώνος 77, Πικέρμι, 19009

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Loading

© 2024 – OnCamera.gr SA – Designed by AVMap GIS SA