
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Λαμία με τρεις τραυματίες
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (15/03/26), λίγο μετά τις 4:30, στην είσοδο της Λαμίας, κοντά στον παράδρομο της Ανθήλης, αμέσως μετά τον κυκλικό κόμβο που βρίσκεται δίπλα σε βενζινάδικο. Η σύγκρουση δύο αυτοκινήτων ήταν μετωπική και οι συνθήκες της ήταν αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Τραυματισμοί και άμεση παρέμβαση
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε η οδηγός του ενός οχήματος, καθώς και οι δύο επιβάτες του άλλου, ο οποίος περιλάμβανε τον οδηγό και τον συνοδηγό. Η κατάσταση των τραυματιών απαιτούσε άμεση ιατρική φροντίδα και γι’ αυτό στο σημείο έσπευσαν γρήγορα διασώστες της Πυροσβεστικής, δύο ασθενοφόρα και όχημα της Τροχαίας.
Απεγκλωβισμός και πρώτες βοήθειες
Οι πυροσβέστες εργάστηκαν γρήγορα για να απεγκλωβίσουν τη νεαρή γυναίκα από το πρώτο όχημα. Την ίδια στιγμή, ο ηλικιωμένος οδηγός του δεύτερου οχήματος βρέθηκε τραυματισμένος στα χωράφια δίπλα από το αυτοκίνητό του, το οποίο είχε καταλήξει εκτός δρόμου. Ο γιος του, που ήταν συνοδηγός, υπήρξε και αυτός ελαφρά τραυματισμένος και βοήθησε τον πατέρα του μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ.
Διερεύνηση του ατυχήματος
Η Τροχαία Λαμίας έχει αναλάβει την προανάκριση για το περιστατικό, προκειμένου να διαλευκανθούν οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στη σοβαρή αυτή σύγκρουση. Οι αρχές ερευνούν τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.














