Λάκης Γαβαλάς: Στήριξη στον Γιώργο Μαζωνάκη και η εμπειρία στη φυλακή

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλά για τη φυλακή και τους φίλους του

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην κυπριακή εκπομπή «Ήρθε κι Έδεσε», όπου αναφέρθηκε στην εμπειρία του στη φυλακή, καθώς και στη στήριξη που έλαβε από τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Τζένη Μπαλατσινού. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη φυλακή, οι επισκέψεις από φίλους ήταν σπάνιες, με εξαίρεση τους δύο αυτούς καλλιτέχνες.

Η στήριξη από τον Γιώργο Μαζωνάκη

Ο Γαβαλάς δήλωσε ότι οι άνθρωποι που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις, όπως η φυλάκιση, συχνά αποφεύγουν να διατηρούν επαφές. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Τζένη Μπαλατσινού έκαναν την προσπάθεια να τον επισκεφτούν, κάτι που ο Λάκης εκτίμησε ιδιαίτερα. «Οι άνθρωποι που είναι περήφανοι, όταν τους συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν θέλουν μετά να έχουν ένα contact», είπε χαρακτηριστικά.

Η εκτίμηση για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Σχετικά με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο Λάκης Γαβαλάς εξέφρασε την εκτίμησή του για το ταλέντο του, αναγνωρίζοντας ότι οι καλλιτέχνες μπορεί να περάσουν δύσκολες στιγμές. «Τον στηρίζω γιατί τον θεωρώ μεγάλο ταλέντο και αυτό αποδεικνύεται», δήλωσε. Ο σχεδιαστής τόνισε ότι οι άνθρωποι μπορεί να ξεφύγουν σε κάποιες στιγμές, αλλά αυτό δεν αναιρεί την αξία τους και την κληρονομιά που έχουν δημιουργήσει. «Ευτυχώς, φαίνεται ότι το έχει ξεπεράσει και το χαίρομαι», κατέληξε.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr