
Ο Άρης γιορτάζει τη νίκη του κόντρα στη Χάμπουργκ
Το Αλεξάνδρειο γέμισε από φιλάθλους, οι οποίοι γιόρτασαν την άνετη νίκη του Άρη απέναντι στη Χάμπουργκ Τάουερς, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας για τη νέα σεζόν. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο προπονητής Μπόγκνταν Καράιτσιτς αναφέρθηκε στους Ρίτσαρντ Σιάο και Νίκο Γκάλη, εκφράζοντας την εκτίμησή του για τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ.
Η σημασία της υποστήριξης των φιλάθλων
«Η ομάδα του Αμβούργου έπαιξε καλά, αλλά εκμεταλλευτήκαμε την κούρασή της από το δύσκολο ταξίδι. Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο του Άρη που ήρθε και μας στήριξε, δείχνοντας τις σωστές αξίες», δήλωσε ο Καράιτσιτς. Υπογράμμισε τη σημασία της υπομονής από τους φιλάθλους, λέγοντας ότι «πρέπει να μας κρίνετε από την προσπάθεια και όχι μόνο από τα αποτελέσματα».
Η φιλοσοφία και τα νέα ταλέντα
Ο Καράιτσιτς τόνισε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να εφαρμόσει τη φιλοσοφία της βήμα-βήμα, προσθέτοντας ότι τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα πρέπει να αποδείξουν ότι η καλή τους απόδοση δεν ήταν τυχαία. «Ο κόσμος διψάει για τα νέα ταλέντα της Ελλάδας και για νίκες. Ελπίζω να συνεχίσουμε σκληρά στην προπόνηση και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε.
Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα του αγώνα, δήλωσε ότι ήταν εκπληκτική και ζήτησε από τους φιλάθλους να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και στις δύσκολες στιγμές. «Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθειά μας», κατέληξε.
Δυστυχώς, δεν είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Γκάλη, αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα μαζί με τον Σιάο. «Ο Γκάλης εκπροσωπεί τον Άρη εδώ και 40 χρόνια και η παρουσία του είναι πολύτιμη», δήλωσε χαρακτηριστικά.