Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες έως τα μέσα της εβδομάδας

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις

Ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος, με κάποιες πρόσκαιρες νεφώσεις που θα εμφανιστούν το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα ηπειρωτικά, ειδικά στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις, με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, με τις μέγιστες τιμές να κυμαίνονται από 30 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ανάλογα με την περιοχή.

Πρόγνωση για συγκεκριμένες περιοχές

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις που θα είναι πιο έντονες το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, με ένταση 3 έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει έως 34 βαθμούς Κελσίου, με ελαφρώς χαμηλότερες τιμές στη δυτική Μακεδονία.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα παραμείνει αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητά, με ένταση 3 έως 4 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα φτάσει έως 34 βαθμούς Κελσίου, με 2-3 βαθμούς χαμηλότερη στα εσωτερικά της Ηπείρου.

Κατάσταση καιρού στις Κυκλάδες και την Κρήτη

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, με ένταση 4 έως 6 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα φτάσει έως 28-32 βαθμούς Κελσίου, ανάλογα με την περιοχή. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα παραμείνει αίθριος, με θερμοκρασίες έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις που θα φτάσουν τα 3-5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 34 βαθμούς Κελσίου, με ελαφρώς χαμηλότερες τιμές στα βόρεια και ανατολικά τμήματα της περιοχής. Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος, με θερμοκρασίες έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Συνολικά, οι καιρικές συνθήκες θα παραμείνουν καλοκαιρινές, με θερμοκρασίες που θα προσεγγίζουν τους 35 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές της χώρας, προσφέροντας ευχάριστες στιγμές για τους πολίτες.

Τελευταία άρθρα από την Ελλάδα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ONCAMERA

ΕΡΕΥΝΑ ONCAMERA - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr