Κ. Μαϊόπουλος “Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος “βλέπει” το μελλον απέναντι σε ένα κ. Ε. Μπουρνούς που δεν ακούει κανένα”

Ο Κυριάκος Μαϊόπουλος, υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου της “Δύναμης Ανάπτυξης” καλεσμένος στην εκπομπή “Αντικριστά” του OnCamera.gr και στη Φωτεινή Νάσου, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι δήμοι, στον ορθό προγραμματισμό που πρέπει να έχουν και στην ικανότητα που πρέπει να έχει ο δήμαρχος για να ακούει την φωνή των πολιτών.

Ο Κυριάκος Μαϊόπουλος, δήλωσε ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες των εκάστοτε δημοτικών αρχών να κάνουν κάτι καλό στον δήμο, αλλά δυστυχώς δεν ξεκινούν με τον σωστό τρόπο.

Για τον Κυριάκο Μαϊόπουλο,ο δήμαρχος θα πρέπει να ξεκινάει με ένα σαφές σχέδιο, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πολιτών, διασφαλίζοντας ότι το σχέδιο είναι εφικτό και πρακτικό.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος συνέχισε τονίζοντας τη σημασία της ακρόασης των πολιτών. “Δυστυχώς, ο Ε. Μπουρνούς παριστάνει τον παντογνώστη και δεν ακούει τους πολίτες” δηλωσε ο Κ. Μαϊόπουλος αναφέροντας ότι είναι σημαντικό να ακούγονται και να λαμβάνονται υπόψη οι φωνές των πολιτών.

Ο Κυριάκος Μαϊόπουλος εξέφρασε τη στήριξή του στον Ανδρέα Βασιλόπουλο, όχι μόνο γιατί είναι τεχνοκράτης αλλά και γιατί βλέπει το μέλλον. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τόνισε τη σημασία της ικανότητας των δημάρχων να μπορούν να προβλέπουν τις προκλήσεις και να είναι έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουν.

Τέλος, ο Κυριάκος Μαϊόπουλος σημείωσε ότι η πλειονότητα των κατοίκων που γνωρίζουν τον Ανδρέα Βασιλόπουλο και τους υπ. δημοτικούς του συμβούλους έχουν θετική γνώμη για αυτούς και αυτό θα είναι μια καλή αρχή καθώς η εμπιστοσύνη και ο αλληλοσεβασμός είναι το κύριο στοιχείο στη σχέση δημοτικής αρχής και δημοτών.

Μαϊόπουλος
Κ. Μαϊόπουλος "Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος "βλέπει" το μελλον απέναντι σε ένα κ. Ε. Μπουρνούς που δεν ακούει κανένα" 2

ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ - CREATIVE PROJECTS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…