Ινστιτούτο ομορφιάς: Παρά τις καταγγελίες συνεχίζει τις προσφορές “μαϊμού” – Συγκλονίζουν νέες μαρτυρίες

Ινστιτούτο ομορφιάς: Παρά τις καταγγελίες συνεχίζει τις προσφορές “μαϊμού” – Συγκλονίζουν νέες μαρτυρίες

Ινστιτούτο ομορφιάς: Παρά τις καταγγελίες συνεχίζει τις προσφορές “μαϊμού” – Συγκλονίζουν νέες μαρτυρίες

“Μου φάνηκε μια καλή τιμή 150 ευρώ, υαλουρονικό, μεσοθεραπεία και botox, και έκλεισα ραντεβού και πήγα”

Tο θράσος από το ινστιτούτο ομορφιάς που έχει δεχθεί πλήθος καταγγελιών από γυναίκες που κατέληξαν με προβλήματα υγείας από “μαϊμού” θεραπείες στο πρόσωπό τους είναι απίστευτο.

Το εν λόγω ινστιτούτο ομορφιάς συνεχίζει τις αναρτήσεις στα social media, για εν δυνάμει νέους πελάτες τους, την ώρα που δεκάδες γυναίκες προσπαθούν μάταια να πάρουν πίσω τα εκατοντάδες ευρώ που έδωσαν ή επισκέπτονται νοσοκομεία με παραμορφωμένα πρόσωπα.

“600 ευρώ. Τα οποία δε γινόταν να επιστραφούν. Και αποφασίσαμε να πηγαίνουμε και να κάνουμε τις συνεδρίες κανονικά. Κάπου στον Απρίλιο. Και μετά κλείσανε όλο το καλοκαίρι. Και ξανανοίγουν τον Οκτώβρη. Με άλλο όνομα, άλλο προσωπικό μέσα, όλα, τα πάντα όλα…, καταγγέλλει γυναίκα στο LIVE NEWS προσθέτοντας…

“Και πάω πριν δύο εβδομάδες και με πιάνει μία κυρία και μου λέει ότι έχει λήξει (σ.σ. το πρόγραμμα) και ‘θα πρέπει να πληρώσεις φόρο 24%’ αλλά μου λέει ‘δε θα σου προτείνω αυτό’ μου λέει, ‘θα σου προτείνω να κλείσεις άλλες έξι συνεδρίες, 500 ευρώ. Επέμεναν πάρα πολύ, μα πάρα πολύ για να μου αποσπάσουν και άλλα χρήματα”.

Πήρε κορτιζόνη για να συνέλθει

Η περίπτωση κυρίας είναι ίδια με αυτήν άλλων γυναικών που θέλησαν πριν από τις γιορτές να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους και την πάτησαν με μία από αυτές τις προσφορές στο διαδίκτυο.

“Μου φάνηκε μια καλή τιμή 150 ευρώ, υαλουρονικό, μεσοθεραπεία και botox, και έκλεισα ραντεβού και πήγα. Δυστυχώς, έπεσα θύμα αυτής της προσφοράς. Πούλησαν ένα πρόγραμμα μεγάλης ευκαιρίας, των 2.600 ευρώ. Έδωσα τα χρήματα, πήγα την πρώτη φορά. Πονούσα αρκετά”.

Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό της στο κακό, ύστερα όμως άρχισε να πονά αφόρητα με συνέπεια να της χορηγηθεί κορτιζόνη.

“Την άλλη μέρα πόναγα τόσο πολύ, είχα πρηστεί, δεν μπορούσα να μιλήσω. Μετά από 10 μέρες, είχαν φουσκώσει δύο ‘καρύδια’, είχε κοκκινήσει πολύ το πρόσωπό μου και με ενοχλούσε αφάνταστα. Πήρα πέντε μέρες φάρμακο”.

Η δικηγόρος πολλών εξαπατημένων πελατών οι οποίοι ήδη έχουν κινηθεί νομικά εναντίον των υπευθύνων του ινστιτούτου.

“Η ιστορία αυτή διαρκεί τουλάχιστον 10 χρόνια. Υπάρχουν αρκετές δίκες σε εκκρεμότητα εναντίον των ιδίων προσώπων, οι οποίοι αλλάζουν διαρκώς επωνυμία. Είναι μια ομάδα ανθρώπων που έχει συγκροτηθεί για να διαπράττει απάτες. Μιλάμε για εξυβρίσεις, απειλές, αντιποίηση του ιατρικού λειτουργήματος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Είδα & άλλες με πρησμένα πρόσωπα”

Μια άλλη γυναίκα πήγε στο ινστιτούτο στις 10 Δεκεμβρίου. Όταν επέστρεψε με τη ζημιά στο πρόσωπο λίγες ημέρες μετά:

“Είδα έξω από το ιατρείο, τη μέρα που πήγα για να δω τον γιατρό, που δεν ήρθε ποτέ, άλλες τέσσερις κυρίες με τα ίδια πρησμένα πρόσωπα, κοκκινισμένα. Έγραφαν δερματολογικό ιατρείο, αλλά δεν υπήρχε πουθενά ιατρείο. Ρώτησα το όνομα του γιατρού, το έψαξα στο διαδίκτυο και δεν υπήρχε κανένας”.

Όλοι όσοι υπέστησαν ζημιά από δήθεν θεραπείες και θέλησαν να απευθυνθούν στο συγκεκριμένο ινστιτούτο ξανά για εξηγήσεις, έλαβαν την εξής αντιμετώπιση:

“Όταν ανακαλύπτουν την απάτη και πηγαίνουν στο ινστιτούτο για να ζητήσουν βοήθεια ή τα χρήματά τους πίσω, μιλάμε για άκρως κακοποιητικές συμπεριφορές. Εξυβρίσεις, απειλές, χλευασμός. Έχουν απευθυνθεί σε μένα πολλαπλάσια θύματα αλλά δεν έχουν προχωρήσει νομικά γιατί φοβούνται αυτούς τους ανθρώπους”.

Πηγή:https://www.thetoc.gr/

The post Ινστιτούτο ομορφιάς: Παρά τις καταγγελίες συνεχίζει τις προσφορές “μαϊμού” – Συγκλονίζουν νέες μαρτυρίες first appeared on AtticaToday.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…