Ηλίας Μπόγδανος: «Ο γάμος μας δεν θα είναι λαϊκό προσκύνημα»

Ηλίας Μπόγδανος: «Ο γάμος μας δεν θα είναι λαϊκό προσκύνημα»

Ο Ηλίας Μπόγδανος, ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε πρόσφατα για τον επικείμενο γάμο του με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Weekend Live του ΣΚΑΪ. Όπως αποκάλυψε, η δεξίωση θα είναι μια στενή υπόθεση, περιορισμένη στους κοντινούς τους ανθρώπους, αν και αυτοί είναι αρκετοί.

Η πρόταση γάμου και οι λεπτομέρειες

Η πρόταση γάμου έγινε σε ένα γαμήλιο πάρτι φίλων τους, την ώρα που ο Ηλίας τραγουδούσε. «Δεν της έχω δώσει ακόμα δαχτυλίδι, ούτε τίποτα. Ήταν μια αυθόρμητη στιγμή και το αφήσαμε έτσι. Δεν είχα σκεφτεί πότε θα γίνει, απλά μου ήρθε εκείνη τη στιγμή και το έκανα», δήλωσε ο Ηλίας, προσθέτοντας πως δεν έχει σκεφτεί ακόμα τις λεπτομέρειες για το μέλλον.

Προγραμματισμός και τοποθεσία του γάμου

Όσον αφορά την ημερομηνία του γάμου, ο Ηλίας ανέφερε ότι «σίγουρα δεν θα γίνει φέτος το καλοκαίρι», κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμα. «Δεν θα είναι κλειστός γάμος, γιατί έχουμε πολλούς φίλους, αλλά δεν θα είναι και λαϊκό προσκύνημα. Μόνο οι κοντινοί μας άνθρωποι», πρόσθεσε.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων στην Τήνο, είναι πιθανό ο γάμος να πραγματοποιηθεί εκεί το 2027. Ο Ηλίας και η Αλεξάνδρα διατηρούν μια μακροχρόνια σχέση, με τον τραγουδιστή να έχει γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor, ενώ η σύντροφός του έγινε διάσημη μέσα από το GNTM.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr