Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Η εμπειρία του ως πατέρας στα 25 του χρόνια

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μιλάει για την πατρότητα

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA το πρωί του Σαββάτου 25/10/2025 και μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με την εμπειρία του ως πατέρας, καθώς έγινε γονιός σε πολύ νεαρή ηλικία. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην έλλειψη ωριμότητας που ένιωθε στα 25 του χρόνια, όταν απέκτησε τον γιο του.

Οι προκλήσεις της πατρότητας

«Το θετικό είναι ότι μεγαλώνεις μαζί με το παιδί σου. Η ηλικιακή εγγύτητα βοηθά στη δημιουργία κατανόησης και ανοιχτού μυαλού, ωστόσο δεν είσαι αρκετά ώριμος για να του αφιερώσεις τον απαραίτητο χρόνο», δήλωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ανέφερε επίσης ότι οι φίλοι του απολάμβαναν βραδιές έξω, ενώ εκείνος έπρεπε να είναι κοντά στο παιδί του. «Συναισθηματικά ήμουν καλός πατέρας, αλλά δεν ήμουν όσο παρών θα έπρεπε. Ήταν χρόνια που έπρεπε να δουλέψω σκληρά», πρόσθεσε.

Η σχέση με τον γιο του

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης τόνισε ότι σήμερα έχουν μια εξαιρετική σχέση. «Αν είχες άλλη ωριμότητα και ήσουν πιο χορτάτος, θα ήταν καλύτερα για το παιδί σου. Στα 25 σου και με την αίσθηση του ρεμαλιού, δεν είσαι ο καλύτερος γονιός, αλλά έχεις πολύ νοιάξιμο», δήλωσε χαρακτηριστικά. Εκτός από την πατρότητα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην παράσταση «Το όνομα» στο θέατρο Αθηνά, όπου πρωταγωνιστεί, περιγράφοντας τον ρόλο του ως καθηγητή πανεπιστημίου που διδάσκει φιλοσοφία.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην παράσταση «Άγαμοι Θύται», λέγοντας ότι είναι πολύ βαρύ για εκείνον πλέον και ότι η παραγωγή είναι δύσκολη. «Η τηλεόραση με απέτρεψε κυρίως λόγω της παραγωγής», κατέληξε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr