Η. Αποστολόπουλος: Επιδιώκω την συνεργασία αλλά το «λευκό» είναι η εύκολη λύση

Δείτε την εκπομπή στο Facebook (κοινωνική δικτύωση) εδώ: https://fb.watch/pLnBSbQqlN/

Ο Ηλίας Αποστολόπουλος, ένας από τους νεότερους Δημάρχους πανελληνίως, ανοίγει τα χαρτιά του στην εκπομπή «Χωρίς μοντάζ» του OnCamera.gr, κάνει απολογισμό πεπραγμένων, σχεδιάζει μαζί με τους συνδημότες του την επόμενη 5ετία και τονίζει ότι ο Δήμαρχος πρέπει να είναι καλός «manager».

Διοικεί από το 2014 και δηλώνει ξανά υποψήφιος, επικεφαλής ενός υπερκομματικού συνδυασμού για να ολοκληρώσει το επιχειρησιακό πρόγραμμα της Δημοτικής αρχής που περιλαμβάνει νέα σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς αλλά και εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του Δήμου.

«Ήδη αποκτήσαμε Πολεοδομία αλλά και 20 ψηφιακές εφαρμογές για την διευκόλυνση των Δημοτών με στόχο να κάνουμε την πόλη μας, έξυπνη, πράσινη με κοινωνική συνοχή».

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού εγκαινιάζει το ΚΑΠΗ Παπάγου και τονίζει ότι ψάχνει λύση για την κατασκευή κολυμβητηρίου, ενός έργου η ιστορία του οποίου ξεκινά το 2008.

Διαρκής επιδίωξη της Δημοτικής αρχής, η βελτίωση της καθημερινότητας με χαμηλά τέλη στους ευάλωτους, ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών και του εμπορικού κόσμου με την αναβάθμιση του παράδρομου της Μεσογείων όπου αναπτύσσονται ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις εστίασης.

Ο Ηλίας Αποστολόπουλος δεν ξεχνά να ευχαριστήσει την οικογένεια και κυρίως την σύζυγό του, γιατί όπως επισημαίνει, «ανέχεται την παρουσία και την απουσία μου»

ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ - CREATIVE PROJECTS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…