Γιώργος Κιμούλης: Απαραίτητα στοιχεία για επιβίωση στον καλλιτεχνικό χώρο

Ο Γιώργος Κιμούλης και οι προκλήσεις της φήμης

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» του Open, ο Γιώργος Κιμούλης αναφέρθηκε στα όσα έχουν γραφτεί για εκείνον και πώς αυτά τον επηρεάζουν, ιδιαίτερα όταν είναι αρνητικά. Όπως δήλωσε, «Έχω ακούσει πολλά για μένα. Όταν κάποιος είναι αναγνωρίσιμος σε έναν χώρο, το επίθετό του δεν περιγράφει αυτό που ακριβώς είναι ο ίδιος, αλλά το σύνολο των γνωμών που έχει ο κόσμος για αυτόν. Δε θα γκούγκλαρα το όνομά μου. Παλαιότερα μπορεί, αλλά τώρα δε θα το έκανα επειδή είναι χαοτικό».

Η σημασία της αντοχής στη χυδαιότητα

Ο Γιώργος Κιμούλης τόνισε ότι από μια ηλικία και έπειτα, τα αρνητικά σχόλια που ακούει, όταν δεν είναι αληθινά, έχουν την ίδια βαρύτητα με τα θετικά. «Αδιαφορείς», ανέφερε. «Για να κάνεις καριέρα σε αυτή τη δουλειά και να μπορέσεις να επιβιώσεις, χρειάζονται τρία πράγματα: ταλέντο, τύχη και αντοχή στη χυδαιότητα των άλλων». Ο ηθοποιός υπογράμμισε ότι το πιο επικίνδυνο είναι η αντοχή στη χυδαιότητα, καθώς μπορεί να σε αναγκάσει να αποκτήσεις κι εσύ χυδαιότητα.

Ο ρόλος του ως πατέρας

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Κιμούλης αναφέρθηκε και στον ρόλο του ως πατέρας, λέγοντας ότι «Δεν υπάρχει σχολείο γονέων. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μαζί με το παιδί σου. Πρέπει πρώτα να αποδεχτείς ότι μεγαλώνεις μαζί με το παιδί σου και όχι ότι μεγαλώνεις το παιδί σου. Φίλος με το παιδί σου δε μπορείς να είσαι, όχι γιατί είσαι ανώτερος αλλά γιατί η διαφορά ηλικίας δημιουργεί μια απόσταση. Τα παιδιά δεν ακούνε αυτό που τους λέμε, αλλά αυτό που τους κρύβουμε, γιατί αυτό έχει μια γοητεία για αυτά».

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr