Γιάννης Σγουρός: «Επιβεβαιωνόμαστε για το άνοιγμα εκ. ευρώ στον ΕΔΣΝΑ»

Γιάννης Σγουρός: «Επιβεβαιωνόμαστε για το άνοιγμα εκ. ευρώ στον ΕΔΣΝΑ»

Γιάννης Σγουρός: «Επιβεβαιωνόμαστε για το άνοιγμα εκ. ευρώ στον ΕΔΣΝΑ»

Σγουρός

Με ανάρτησή του, στα Κοινωνικά Δίκτυα, ο επικεφαλής Αντιπολίτευσης Περιφέρειας Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός, προβαίνει στις ακόλουθες δηλώσεις σχετικά με τον ΕΔΣΝΑ και τη διαχείριση απορριμμάτων:

«Επιβεβαιωνόμαστε για το άνοιγμα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική με κυβερνητική ανοχή.

Η συγκρότηση των νέων συλλογικών οργάνων διοίκησης του ΕΔΣΝΑ (Διοικητικό Συμβούλιο και Εκτελεστική Επιτροπή) του αρμόδιου φορέα για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής, συνοδεύτηκε από την επιβεβαίωση του κ. Χαρδαλιά όλων όσων καταγγέλλαμε πριν λίγους μήνες δημόσια προς τις αρμόδιες διοικητικές και δικαστικές αρχές.

Ότι ο φορέας έχει άνοιγμα άνω των 150 εκ. € αποτέλεσμα της πρωτοφανούς κακοδιαχείρισης που προηγήθηκε, με αποτέλεσμα μετά την εξυγίανση που πέτυχε η διοίκησή μας, την περίοδο 2012-2014 και δέκα χρόνια μετά ο φορέας να έχει επιστρέψει στο οικονομικό αδιέξοδο.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται δυστυχώς όχι ως κακόγουστη φάρσα αλλά ως θλιβερή πραγματικότητα με τον λογαριασμό να καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες, αφού με κυβερνητική ανοχή «στα δικά μας παιδιά» επετράπη η παράκαμψη από την κανονικότητα και τη διαφάνεια.

Λογαριασμό που εξάλλου πληρώνουν ήδη πολύ ακριβά εξαιτίας της αδυναμίας υλοποίησης έστω του ελάχιστου σχεδιασμού για τη σωστή και φιλική στο περιβάλλον διαχείριση των απορριμμάτων που συνεχίζουν να θάβονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες τόνους στον μοναδικό ΧΥΤΑ της Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι από το 2020 η Αττική δεν έχει ΚΑΝ εγκεκριμένο σχεδιασμό για τη διαχείριση των αποβλήτων της!

Η παράταξή μας δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να ασκεί ουσιαστική κριτική και παρεμβάσεις και να καταθέτει εποικοδομητικές προτάσεις στα θέματα διαχείρισης των απορριμμάτων προς όφελος των πολιτών της Αττικής, που βλέπουν τα χρήματα που διαθέτουν μέσα από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος να πετιούνται στην κυριολεξία στα σκουπίδια».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…

https://youtu.be/CYlMlQcj2_k Συνέντευξη στο OnCamera και τη Βιργινία Μάρκου παραχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου, ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Μπεκατώρου μίλησε χωρίς δισταγμό, για όλα όσα συνθέτουν την πολυσχιδή…

https://youtu.be/om6b-pcgMCk Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος – Εκπρόσωπος Τύπου της «Ελληνικής Λύσης» Γιάννης Σκάλκος, παρουσιάζοντας τηνυποψηφιότητά του, για τις επερχόμενες…