Γ. Βλάχος και Π. Σκουρολιάκος διασταυρώνουν τα προεκλογικά ξίφη!

Με… βήμα ταχύ προς την Εθνική Κάλπη της 21ης Μάϊου, στο προεκλογικό τραπέζι της εκπομπής του OnCamera.gr «Πριν… μιλήσει η Κάλπη» με παρουσιάστρια τη Βιργινία Μάρκου, διασταύρωσαν τα ξίφη τους, οι υποψήφιοι Βουλευτές Ανατολικής Αττικής κ.κ. Γιώργος Βλάχος και Πάνος Σκουρολιάκος. Οι δύο άνδρες εξέθεσαν τις απόψεις των Κομμάτων που εκπροσωπούν, απαντώντας σε ερωτήματα σχετικά με: το δυστύχημα στα Τέμπη, τους αποκλεισμούς Κομμάτων από την εκλογική διαδικασία και φυσικά, για ζητήματα της Ανατολικής Αττικής.
Παρακάτω, δίνουμε μία γεύση απ’ όσα ειπώθηκαν, ενώ αξίζει να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκπομπή, στο βίντεο που ακολουθεί.

Βλάχος
Γ. Βλάχος και Π. Σκουρολιάκος διασταυρώνουν τα προεκλογικά ξίφη! 3

Γιώργος Βλάχος: «Αθλιότητα, η πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας στα Τέμπη»

Ο επί σειρά ετών Βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία κι εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής κ. Γιώργος Βλάχος, απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα, εκφράστηκε ως εξής: «Αδιανόητο αυτό που συνέβη στα Τέμπη! Σίγουρα έλειπε η τηλεδιοίκηση και μένει ν’ αποφανθεί η Δικαιοσύνη για τους πραγματικά υπαίτιους, αλλά πιστεύω ότι δεν θα είχε συμβεί εάν ο καθένας επιτελούσε μ’ ευσυνειδησία το καθήκον του. Σε κάθε περίπτωση, είναι αθλιότητα να προσπαθούν κάποιοι να εκμεταλλευτούν πολιτικά, την τραγωδία!». Ο κ. Βλάχος ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία διαχειρίστηκε τα θέματα της Οικονομίας με σοβαρότητα, ενώ αναφορικά με το Κόμμα Κασιδιάρη δήλωσε απλά ότι πρόκειται περί εφαρμογής της ισχύουσας Νομοθεσίας και πέραν αυτού ουδέν!

Σκουρολιάκος
Γ. Βλάχος και Π. Σκουρολιάκος διασταυρώνουν τα προεκλογικά ξίφη! 4

Πάνος Σκουρολιάκος: «Με τη Νέα Δημοκρατία, η Ανατολική Αττική θα γίνει ‘κόλαση’ και όχι ο… Παράδεισος που ονειρευόμαστε!»

Για «διάλυση της Παιδείας και της Υγείας, με κοντέινερς στις αυλές των Σχολείων κι εξαθλιωμένα Κέντρα Υγείας» στους Δήμους της Ανατολικής Αττικής, έκανε λόγο ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρολιάκος, ο οποίος δήλωσε ότι «η Νέα Δημοκρατία κοροϊδεύει τους πολίτες πως θα κατασκευάσει Νοσοκομείο» αφού σε ερώτηση του ίδιου στη Βουλή, η απάντηση ήταν ότι «κοστίζει και δεν θα γίνει».
Ο κ. Σκουρολιάκος ισχυρίστηκε ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι το Κόμμα των λίγων και προνομιούχων, που τα θέλει όλα ιδιωτικά, μισώντας κι επιθυμώντας να απαξιώσει και να καταργήσει κάθε δημόσια δομή».

ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ - CREATIVE PROJECTS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…