
Ευγενία Ξυγκόρου: «Ερωτεύτηκα κάποιον που είχε σχέση με άλλη»
Η ηθοποιός Ευγενία Ξυγκόρου προχώρησε σε αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην θεατρική παράσταση «Φλαντρώ», όπου συμπρωταγωνιστεί με τη Μαρία Τζομπανάκη. Η νεαρή ηθοποιός, καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», μοιράστηκε και μια προσωπική ιστορία από την εφηβική της ζωή.
Η ιστορία του πρώτου έρωτα
Συγκεκριμένα, η Ευγενία αναφέρθηκε σε έναν παιδικό της έρωτα, αποκαλύπτοντας ότι είχε ερωτευτεί κάποιον που ήταν ήδη σε σχέση με άλλη κοπέλα, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. «Μου έχει τύχει, νομίζω, στην πρώτη μου σχέση, όταν ακόμα πήγαινα σχολείο. Το αγόρι που τα είχα, πρέπει να είχε μια άλλη κοπέλα που ήξερα, κάναμε παρέα, και κάπως δε μου το είπε κανένας αυτό…» εξομολογήθηκε.
Η αλήθεια που αποκαλύφθηκε αργότερα
Η Ευγενία συνέχισε λέγοντας ότι έμαθε την αλήθεια αργότερα, όταν κάποιος της το αποκάλυψε. «Μετά το έμαθα, μου το είπαν. Δεν ήθελαν να με κοροϊδέψουν… Το θυμάμαι αυτό… Αυτή η κοπέλα πρέπει να στενοχωρήθηκε γιατί πρέπει να τον ήθελε λίγο ακόμα…» ανέφερε, δείχνοντας ότι η κατάσταση ήταν πιο περίπλοκη από ό,τι φαινόταν.
Σχέσεις και αναμνήσεις
Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι δεν έχουν κακές σχέσεις με την κοπέλα που είχε σχέση με τον πρώτο της έρωτα. «Δεν έχουμε κακές σχέσεις, απλά ήμασταν μαζί στο σχολείο και τώρα δεν ήμασταν. Δε μου πήρε εκείνη τη σχέση, εγώ της την πήρα, απλά δεν το ήξερα… Συμβαίνουν αυτά…» είπε με έναν τόνο που υποδήλωνε την αποδοχή και την κατανόηση της κατάστασης.
Η Ευγενία Ξυγκόρου, με την ειλικρίνεια και την αμεσότητά της, μας υπενθυμίζει ότι οι σχέσεις και οι έρωτες της εφηβείας είναι συχνά γεμάτοι ανατροπές και εκπλήξεις.














