Επιστροφή Μακάμπι και Χάποελ στο Τελ Αβίβ

Επιστροφή Μακάμπι και Χάποελ στο Τελ Αβίβ

Η επιστροφή των Ισραηλινών ομάδων στο Τελ Αβίβ επιβεβαιώθηκε. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωλίγκας, από την 1η Δεκεμβρίου, οι Μακάμπι και Χάποελ θα αγωνίζονται ξανά στη φυσική τους έδρα, την Menora Mivtachim Arena, για τις εντός έδρας αναμετρήσεις τους.

Η απόφαση της Ευρωλίγκας

Η απόφαση αυτή ελήφθη ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωλίγκας και έχει άμεση ισχύ. Έτσι, η Μακάμπι θα υποδεχθεί τη Βιλερμπάν στις 11 Δεκεμβρίου, ενώ η Χάποελ Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στις 16 Δεκεμβρίου. Η επιστροφή αυτή αναμένεται να αναζωογονήσει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και να φέρει πίσω τους φιλάθλους.

Οι ελληνικές ομάδες στη μάχη

Αναφορικά με τις ελληνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει και τις δύο ομάδες στο Τελ Αβίβ, ενώ ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει μόνο για την αναμέτρηση με τη Μακάμπι, καθώς είχε ήδη παίξει με την Χάποελ στο Βελιγράδι.

Δηλώσεις και εξελίξεις

Εν τω μεταξύ, ο CEO της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Άβι Μπεν Τελ, έκανε δηλώσεις σχετικά με την ομάδα και τον προπονητή Όντεντ Κάτας, αναφερόμενος στις πρόσφατες ήττες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Στο μεταξύ, ο Ίθαν Χαπ αποχωρεί από τη Βαλένθια, όπως ανακοίνωσε η ομάδα, γεγονός που προσθέτει ακόμα περισσότερη ένταση στην τρέχουσα κατάσταση.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr